Кајгана собиранка: 10 години заедничко матење! :) 21.02 (сабота) - кафе „БАР ОН“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP (Répondez s'il vous plaît)

• Вкупно гласачи
    228
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.520
Поени од реакции
35.520
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Епа друштво, после бројните муабети (речиси 100 испишани страници) дојде време да ги збогатиме пријатните спомени од предновогодишната собиранка (фала за фотките @Saladin) и повторно да се видиме во живо. Повод? Дружба, пренесување на дискусиите од форумот во прво лице, џускање и секако - наздравување по повод 10-годишнината од постоењето на форумов и првата собиранка! :ojeaa:

И затоа што после минатата собиранка имаше доста „туфкање“ од форумџии, кои поради одредени причини не може да присуствуваат, навремено прилагодате ја вашата агенда и резервирајте ја следната сабота (21.02.2015) за дружбата со форумџии :)

Слободно користете ја темава за пингање, договори (особено ако не сте од Скопје) и организирајте се за заедничко доаѓање, превоз, место на чекање и тн. Пријавете го своето присуство за да знаеме колку ќе бидеме и кои ќе бидеме! :)

Место: Кафе „БАР ОН“
Локација: Скопје - Т.Ц Бисер, влез од задната страна, 1 кат (Foursquare / Facebook)
Време: 20:00 часот

Би пуштиле и стрим од журката, ама само за членовите надвор од Македонија :P

Исто како да сум таму, ќе се дотерам, ќе се начукам и ќе седнам пред компјутер. :D

ООУУУУУУУУУУ ЈЕААААААААААААААААА :popce:

Бесплатен е возот викендот за до 26 години, немате изговор!

А постарите од 26 имаат изговор?

Каква дискриминација, немам зборови...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom