- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 259
Dali ima novi prekrateni ili tisina e se ceka nov zakon ?
Па од прилика толку е за побрза постпка иначе можеби може да се најде и за 40 - 45 лева!Зa еден извoд 50 левa?
Додека не се промени законот, ќе тераат по старо. Кој на своја рака, недела дена пред да го отпуштат, ќе менува процедури?Има ново соопштение некако не го есапат новиот закон ова ме чуди, во принцип би требало да се воздржат барем малце . Да не има некоја друга политика која не се обелоденува?
ama nekako tesko odi so izdavanje na ukaziteСигурно имаат излезено бројчиња од 2014, но тие се што имаат двајца родители со бугарско државјанство. Стигнати се со издавање на укази до 12382. Така е веќе 2-3 недели.
imam dostaveno kako sto pisav vencanica od dedo i baba i site tie izvodi sega slucajno pronajdov stara voena kniska od dedo mi kade sluzel bugarska vojska dali ke ima nekakvo vlijanie ete kao plus dokumentСигурно имаат излезено бројчиња од 2014, но тие се што имаат двајца родители со бугарско државјанство. Стигнати се со издавање на укази до 12382. Така е веќе 2-3 недели.
Sigurnoimam dostaveno kako sto pisav vencanica od dedo i baba i site tie izvodi sega slucajno pronajdov stara voena kniska od dedo mi kade sluzel bugarska vojska dali ke ima nekakvo vlijanie ete kao plus dokument
Ти дечко можеш мирно да спиеш. Поднеси ја и воената книшка, секако е плус. По стариот или по новиот закон, ти секако добиваш.imam dostaveno kako sto pisav vencanica od dedo i baba i site tie izvodi sega slucajno pronajdov stara voena kniska od dedo mi kade sluzel bugarska vojska dali ke ima nekakvo vlijanie ete kao plus dokument
Cestitam ova e pozitiven odgovor I za mene bidejki i jas sum so takvi dokumenti[DOUBLEPOST=1423667946][/DOUBLEPOST]Преписката № 124XX/2013.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
Еве бидна и тоа...
Однесов документ од брат на дедо ми ( дека се запопил во Рилскиот манастир и венчаница од Софија). Со тоа паѓа во вода претпоставката дека издавањето на указ оди само по права линија.
Cestitam ova e pozitiven odgovor I za mene bidejki i jas sum so takvi dokumentiПреписката № 124XX/2013.
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
Еве бидна и тоа...
Однесов документ од брат на дедо ми ( дека се запопил во Рилскиот манастир и венчаница од Софија). Со тоа паѓа во вода претпоставката дека издавањето на указ оди само по права линија.
Lorena cestitki ..eve go pozitivniot odgovor naskoro ke go ima i brojceto tvoe vo protokol ..neka te sledi sreka so pasosot.Преписката № 124XX/2013.
Еве бидна и тоа...