Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас утре ќе уплатам на Инди Де Врум против Пиронкова, ги испотепа Паола Каниа, Долонц и многу талентираната Синаикова во квалификациите, а Цветето игра тенис малку на почетокот од годината во Австралија, па ја чека сезоната на трева. :) Остатокот од годината одмара. Исто Џорџи треба да добие против лепотицата, ич не и одговара со агресивната игра. Од малите коефициенти Еракович ми е најизгледна.

Ќе ја изиграм Де Врум сет да земе, ќе те пратам со типов. :D
Еракович да, може, пошо оваа упадна како замена за Свитолина која го откажа учеството и имаше среќа што играше со 44 годишната Дате Крум, која е тука негде твоја генерација. :busi::busi: :icon_lol:

Белучи уште еднаш докажа каков психопат е, од 5-2 5-7 го изгуби третиот сет. :D

Белучи уште еднаш докажа каков психопат е, од 5-2 5-7 го изгуби третиот сет. :D

A bash sakav da tepa,za da izigram protiv nego narednata, plus si izleze go fativ. Inace Bagnis nema ni da mrdne poveke od chalengerite so takov bekend, realno bi trebalo da izgubi od Kuevas ako e 100 fit Kuevas( ova opsto zboram) posho ima pominato dve operacii na kolenata. Isto Munoz so Olivo utre 1.

За утре и јас ќе пишам па да видам дали ќе ме падни..

Манчестер-Баернли-т1 2+ 1.40..Манчестерите имаат тежок распоред до крајот и едноставно мора да извлечат бодови со ваквите полесни противници и да ја користат секоја шанса за победа бидејќи конкуренцијата за местата во ЛШ е преголема и сите се на разлика од 1 бод..до крајот играат со Челзи,Сити,Ливерпул,Арсенал и Тотенхем..сите играчи му се здрави и типувам да постигнат два гола бидејќи коефициентот е повисок 0.10 за разлика од фиксната победа која изнесува 1.30..ех сега не вервам дека баш 1-0 ќе победат но кога јас ќе се кладам можи и тоа да се случи(скраја да е)

Бенфика-Сетубал-1 1.20..Полуфинале од Лига купот и еден натпревар каде се игра на Луж стадионот во Лисабон каде Бенфика оваа сезона во Португалија имаат само една нерешена(против Спортинг) и се друго победа..Сетубал не се ништо посебно и се борат за опстанок во лигата,како и обично португалските екипи(освен Порто и Спортинг) излегуваат како посрани против Бенфика на Луж и утре веројатно Бенфика повторно ќе победи и ќе обезбеди финале би требало против Порто..чиста победа за Бенфика без разлика со каков состав ќе излезат(освен ако не ја наместат)

Кристал П.-Њукасл-т1 дава гол 1.30..типичен англиски дуел со многу клоцање,тука би требало да има голови според ефикасноста на екипите и малиот терен каде Кристал Палас ги игра своите натпревари на домашен терен...тренер на домашните е Алан Пардју кој дојде пред 20-тина дена и беше долго време тренер на Њукасл и ги знае играчите како дишат буквално..минатото коло кога играа дома изгубија од Евертон 0-1 но имаа многу неискористени шанси,сега верувам ќе постигнат барем 1 гол против мизерната одбрана на Њукасл кои се сметаат за многу неконстантна и непредвлидлива екипа и цела сезона се раштиман оркестар..

2.18 коефициент па bring it on

A bash sakav da tepa,za da izigram protiv nego narednata, plus si izleze go fativ. Inace Bagnis nema ni da mrdne poveke od chalengerite so takov bekend, realno bi trebalo da izgubi od Kuevas ako e 100 fit Kuevas( ova opsto zboram) posho ima pominato dve operacii na kolenata. Isto Munoz so Olivo utre 1.
Муњоз ја не би го пипал али како сакаш. Башка за квотата океј е, вреди да се ризикува. Ако има негде 3.5 хендикеп на Додиг против Иснер мислам дека милијарди се ставаат на ова, едноставно јас не гледам како Иснер ќе направи брејк утре, или ете ајде ако направи еден преку сила во 2 или три сета. Многу незгоден играч за Иснер е Хрватот, искача нон стоп на мрежа, игра слајсови, ја микса играта, а и многу јако сервира. Инсер нема ритерн воопшто, едино на форхенд ако му дојде некоја топка па да ја врати. Исто нема ни добар пасинг шот така да не гледам како ќе го проаѓа на мрежа ако Додиг му искача, а ќе му искача. Само курвите од кладилници 2.5 ќе дадат максимален и ќе го цицаме. :D

останува уште додиг мотивирано да истрча на терен и да го потврди кажаното.......ќе го испратиме во живо случувањето.[DOUBLEPOST=1423640161][/DOUBLEPOST]останува уште додиг мотивирано да истрча на терен и да го потврди кажаното.......ќе го испратиме во живо случувањето.[DOUBLEPOST=1423641936][/DOUBLEPOST]околу 2.1 коеф а и рано се играло хах

Последно уредено:
Андреа Петкович за вечер зицер (ако постои таков во женскиот тенис ко што рече Стефан). Имено го смени стариот тренер таа пред Нова година, сега татко и и е тренер. На овој турнир е 3ти сид, после Бушард(кој треба да решети се пред себе, откако се откажа од ФедКуп-от за Канада, за да игра овде) и зад Кербер. Ван Ујтванк е со wildcard на турниров, на "домашен терен", ама неможе да се носи со германката. Ким Клијстерс (генерален директор на турнирот и тениска легенда своевремено) ја испофали сонародничката, ама не префалени јагоди со голема крошна не се иде.
CLIJSTERS PRAISES VAN UYTVANCK

Tournament director Kim Clijsters was impressed with compatriot Van Uytvanck. "I feel like she can go a long way in her career. She has the right attitude both on and off the court and has a strong physical presence. She also takes the right decisions during crucial moments in the game", said Kim.

Исто, Плискова треба да ја прегази Лучич-Барони, 32годишната Хрватинка која минатата година освои турнир после 16 години (рекорд во ВТА помеѓу 2 трофеја). Иако Каролина е дури 8ми носител сигурен сум дека може и до финале. На ФедКуп-от играше одлично за Чешка, првиот меч со Абанда ја растури, вториот со Дабровски дозволи еден брејк дур да се загрее (и да ме турне на 9.5- прв сет :) ), ама после ја уништи.

п.с. Денес игра и Кубилкова :masa:

Исто, Плискова треба да ја прегази Лучич-Барони, 32годишната Хрватинка која минатата година освои турнир после 16 години (рекорд во ВТА помеѓу 2 трофеја). Иако Каролина е дури 8ми носител сигурен сум дека може и до финале. На ФедКуп-от играше одлично за Чешка, првиот меч со Абанда ја растури, вториот со Дабровски дозволи еден брејк дур да се загрее (и да ме турне на 9.5- прв сет :) ), ама после ја уништи.

п.с. Денес игра и Кубилкова :masa:

Лучич Барони, не знам кој колку се сеќава, беше чудо од талент, на која и предвидуваа дека ќе биде број 1. Повредите и неспортскиот живот и ја запечатија кариерата. Всушност, не толку повредите, колку што имаше лични проблеми. Тврдеше дека била злоупотребувана од нејзиниот татко од раното детство. Откако се мажи, се среди малку во главата. Има многу силен сервис, и може да ја отера Плискова во таи брејкови, а не би ме изненадило и да ја добие. Ја има еднаш добиено на трева.

Муњоз ја не би го пипал али како сакаш. Башка за квотата океј е, вреди да се ризикува. Ако има негде 3.5 хендикеп на Додиг против Иснер мислам дека милијарди се ставаат на ова, едноставно јас не гледам како Иснер ќе направи брејк утре, или ете ајде ако направи еден преку сила во 2 или три сета. Многу незгоден играч за Иснер е Хрватот, искача нон стоп на мрежа, игра слајсови, ја микса играта, а и многу јако сервира. Инсер нема ритерн воопшто, едино на форхенд ако му дојде некоја топка па да ја врати. Исто нема ни добар пасинг шот така да не гледам како ќе го проаѓа на мрежа ако Додиг му искача, а ќе му искача. Само курвите од кладилници 2.5 ќе дадат максимален и ќе го цицаме. :D
Dodig 3,5 1,28 ili +1,5 prv set 1,48 i Krajicek 4,5 1,33 betcity pocasti :D

Ги има некаде низ нашиве земски кладилници да се играат на плус прв сет овие од Бергамо? Недовјесов со Данчевич е зицер за таа игра, двајцата само знаат да сервираат ништо друго. Во игра предност му давам малку на Недовјесов зашто колку толку знае да напраи некој ритерн за разлика од Данчевич кој е дрво и вчера во 2 тајбрејка играше против инкогнито играч. А и подлогата е милина за сервери, само што никаде ја нема оваа игра.

Zdravo,Mancester vecer 1-1&3+ . Batelete tenisot. T.E za stavro i stefan,Pablo Cuevas 1x.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Низок ми е коефициентот на 1X.

Овој Дустов е многу добар, ќе го биде.

Последно уредено:
Торпедо - Сочи Х2 1,94 или 4,5+ 1,70
за 20 минути уш нешто од овие да ги разгледам малце поубо[DOUBLEPOST=1423651188][/DOUBLEPOST]СКА -Рига 2(+2 АХ) 1,92 ; Х2 3,20 ; победа на рига 7.00
Играат како говна СКА во последно време ке пробам на изнанадување.
Новокузњецк - Астана 1Х 2,60 Исто и овде Астана во слаба форма само шо овие домакините ептен се отепани за разлика од рига.
Јарославл 1 исто и 4,5+ must win ситуација за нив портив умрениве.
И тикет
Динамо М 2
Череповац 4,5+
Југра 4,5+
Магнитогорск 4,5+
3/4 или 4/4 ке видиме

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom