:pos2: те глеам на физичко..или одбојка или одмараш на клупа...епа така нема кондиција!:pos2: иначе мојата кондиција е супер!!! редовно фудбал и возење точакКо сум у форма можам 3пати по ред..тапа кондиција -.-
Ако си толку самоуверен прати некоја од твој клас, прашај ја дали неможам три пути по ред..:pos2: те глеам на физичко..или одбојка или одмараш на клупа...епа така нема кондиција!:pos2: иначе мојата кондиција е супер!!! редовно фудбал и возење точак
зашто едноставно не пишеш 400 ? -.-200+200 стомачни во последно време.
Зашто не е исто две серии од по двеста и една од четрсто ^^зашто едноставно не пишеш 400 ? -.-
Затоа што 200 за горниот дел од стомачните и 200 за долниот .зашто едноставно не пишеш 400 ? -.-
Затоа што 200 за горниот дел од стомачните и 200 за долниот .
Многу ти благодарам за советот, ама јас не вежбам за мускули, вежбам за да си ја пробам својата издржливост и нивото од интензитет на болка што можам да го издржам :helou:.епа тогаш јас правам ... 100+100+100+48+74+65+30 во текот на целиот ден...
А иначе стомачни не се вежбаат секој ден... исто како и секој друг мускул од телото му треба одмор од најмалку 20часа за да новите мускулни влакна се оформат убаво, во друг случај новите ке се искинат и едноставно бесцелно вежбаш 200+200 стомачни -.-
Лол, имаш 7 вида на стомачни само за стомак? А ова со кинењето првпат го слушам, значи, ги правиш секој втор ден??епа тогаш јас правам ... 100+100+100+48+74+65+30 во текот на целиот ден...
А иначе стомачни не се вежбаат секој ден... исто како и секој друг мускул од телото му треба одмор од најмалку 20часа за да новите мускулни влакна се оформат убаво, во друг случај новите ке се искинат и едноставно бесцелно вежбаш 200+200 стомачни -.-