Рамна Земја?

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Значи читањето на Зоте како ме смирува ... сега по брза постапка се одлогирувам од секаде и одам да дремнам дури ме „држи“. Фала ти :)

Ти не сфаќаш. Тоа се "докази", а не докази. :icon_lol:
Дали си сигурен дека снимките се автентични? Си бил ли некогаш во вселената, да видиш со свои очи дали земјата е елипсоид?

#illuminati #NWO

^ Толку, затворајте ја темава. Потврдено е, земјата е рамна.
1282_lifislie_art_black.png

4950111+_f8308fd1eadc696b3a4009ba17426612.jpg

#YOLO #SWAG

Јасно е значи како ден дека земјата е рамна. Второто доаѓање на Господ Исус Христос ќе го видат сите, ако е земјата округла тоа нема да биде возможно.

Јасно е побратиме само страв ми е да не се има телепортирано блиску до работ...
затоа Магелан отиде да го бара !!![DOUBLEPOST=1423503517][/DOUBLEPOST]
Ти не сфаќаш. Тоа се "докази", а не докази. :icon_lol:
Дали си сигурен дека снимките се автентични? Си бил ли некогаш во вселената, да видиш со свои очи дали земјата е елипсоид?

Така е побратиме никој од нас не бил во вселената само Исуса наш спасителот беше и на своите браќа и сестри апосолки и рече дека од горе ништо не се гледа

поо стварно бе
9 стани дискутирате дали земјата е рамна ?

оти не отворите тема за "Млечниот пат"

можи стварно е направен од млеко ...... :)

поо стварно бе
9 стани дискутирате дали земјата е рамна ?

оти не отворите тема за "Млечниот пат"

можи стварно е направен од млеко ...... :)
Па зошто тогаш се вика така?

Ме интересира овие од Токио како патуваат авионски за Лос Анџелес... ???! :rolleyes:

Ме интересира овие од Токио како патуваат авионски за Лос Анџелес... ???! :rolleyes:
Највероватно има портал на крајот на светот кој одма ги телепортира на другиот крај на светот, тоа објаснува све, затоа луѓето мислеле дека земјата е топка.

Одлично прво прашање (y) Па и да е диск место топка, тоа не го спречува патувањето “околу“ светот, само ти треба добра навигација. Исто е ;)
еве да речеме дека не е топка тику округла плоча.... без разлика на каква било мавигација кога ќе стигнеш до работ на плочата ти мораш да завртиш лево или десно,салал или не.... а кога е топка правиш КРУГ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom