Groß-Zimmern
бил некој тука ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кое место е тоа?Groß-Zimmernбил некој тука ?
Оваа катедралата во Минхен не е катедрала туку општината на Маринплац. А за Хајделберг конечно сликиПоим за Германија, прекрасен град кој може нека планира ден тука да помине.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 03:59 ---
Кое место е тоа?
--- надополнето: 21 јули 2012 во 04:14 ---
Штутгарт:
Панорама![]()
Шлосплац (самокот)![]()
![]()
![]()
![]()
Музеј на Мерцедес
![]()
Музеј спроти Шлосплац
Плоштадот пред општината на зима пред Божиќ![]()
Коенигсбау напротив самокот![]()
Околијата на Штутгарт![]()
--- надополнето: 21 јули 2012 во 04:18 ---
Новата Библиотека во Штутгарт:
![]()
![]()
![]()
Поо гревој.. дај нивна жиро сметка објави да поможиме кој колку можиПрегледај го приврзокот 85864 Замок во Близина на штутгарт. (Schloss)
За? Само билдаш мислења ? грев еденПоо гревој.. дај нивна жиро сметка објави да поможиме кој колку можи
Гледај мори какво е оронуло местото, со стари штици и прозори кои веројатно не се ни ПВЦ и не дихтоваат, траги од влага, можно е и покривот да пропушта и да е легло на болести. Под итно да се урни и да се крени ново пристојно изполирано, блиндор врата, ПВЦ дограма да се сменат ѓерамидите и изврши дезинфекција и дератизација на објектот. Кизнај и дали е легален, не би ме чудело да е подигнат без соодветна техничка документација.Поо гревој.. дај нивна жиро сметка објави да поможиме кој колку можи
евраШто е потребно за туристичка прошетка во Германија али во моја режија (не преку агенција)
а пасош?евра
Колку пари треба да покажам на граница, и дали морам да имам некоја хотелска резервација или слично да ме пуштат?Тоа се подразбира дека го имаш по дифолт за да излезеш од земајата.
А пари, ќе ти требаат. Ако можеш овде да се снајдеш со пари, тогаш таму уште поедноставно ќе ти биде. Шо сакаш можеш да правиш, со пари се се средува и организира.
Колку пари треба да покажам на граница, и дали морам да имам некоја хотелска резервација или слично да ме пуштат?