Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Kawa, со коментарот мислеше дека ние сме послаби? :D Што не омаловажуваш одма, еве не мора ти да браниш од наша тогаш :P :D Мене ми се сосема океј екипите што ги напраи Ивица :D

А ќе нема кој да го смени @Mich0MKD, за да искочи да испуши цигара :pos: :D хахаха ме изнасмеа тогаш еј :D

Последно уредено:
Нека остане како што ставил викса, со тоа што не е лошо сите да носат по една бела и една црна за во случај да има дебакл да се прави некоја измена.

Добри си се екипите на Ивица мислам, освен може ако сакате една измена да се направи, мада мислам нема потреба...

Ти само понеси си кутија цигари и може и Кристијано Мич0 да станеш :)
Така ми рекоа ко играв тука 3ца на грб :D Не бе, нема пушење на утакмица тоа на заебанција беше :D

Секогаш "океј" ги распределувате екипите вака на форум,на терен коа ќе искочиме,се игра викторија :D Ајде нека биде вие како што викате,на крај краева не ни треба да се бунам :D

@Fastforza како што е првичниот состав,ми изглеа дека екипата од 6 души ви е тренинг-екипа на која ќе увежбувате тактики и формации за некој голем турнир,така да нереално е да сте тие,па уште Мамба на гол и готово..сеоски фудбал :v

Секогаш "океј" ги распределувате екипите вака на форум,на терен коа ќе искочиме,се игра викторија :D Ајде нека биде вие како што викате,на крај краева не ни треба да се бунам :D

@Fastforza како што е првичниот состав,ми изглеа дека екипата од 6 души ви е тренинг-екипа на која ќе увежбувате тактики и формации за некој голем турнир,така да нереално е да сте тие,па уште Мамба на гол и готово..сеоски фудбал :v

Уште чекаме твој предлог :sleep:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom