Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде и тој чудо да видимо, Дејвис да дојде. Добар играч, мада мене никад не ми се е свиѓаја превише. А некако не ми е за верување да га избере Куманово пред рецимо МЗТ, кои ако тргнев некога би могале да га доведев... дечки, што е туј е! Игор си отиде, и ја сакаше да остане и мислу дека е грешка на управу што га пуштисва, али Куманово ради одредени чланови у коперацију (управу) никад нема да се издигне над сви проблеми и напредуе. Џабе све кд војка и градски татко си терав бизнис од тој (не су сигурно само они али сигурно су на чело). Такој да све е излишно овј или онј трењер требаја да биде, Илиевски се пропушти (мада не сам уверен у његови квалитети), и сга смо сс Страшка и коцкари у тим. Без разлику на све, бодрите га клуб, не мора да ги сакате играчи.

Дејвис? Па он е одличан играч ама нели си отиде од МЗТ заради жена му не сакала да седи више туј зашто би се враќаја?

Slazu se deka ne treba vregjanje.Ovoj Vladobox sto kazue za Ilievskoga,a veruju mu deka e tacno samo gu potvrdue tezu deka uprava jos tga e sakala da ga trgne Igora,posto ne vu odgovara evropski nacin na rabotu i trenjranje.Njima gi treba nekoj koga ke ga komandav a Igor toj ne ga dozvoluese.Nisto.Ke si ostanemo provinciski klub.A najnovo od kuloari e deka jutre edn stranac si ide majverovatno.Dovagja Davis sto bese u MZT.
Има ли шансе тој да е овј српски цариник,кој пробуе да га приватизира клуб?

Има ли шансе тој да е овј српски цариник,кој пробуе да га приватизира клуб?

Да не избрзуемо сс шпекулацие, чаршиски муабети, али реално ја не гледам освен њега ради муабети и суспензију онј месец друг да си отиде. Аврамовиќ, Луковиќ, Филиповиќ су и те како битни за тим, едино Џекиќ остануе... Не дека Мандиќ не е битан, али ради ситуацију сс њега некако ми е најлогично... а и по позицију.

Најрадосан ќе сам кд ке си отидев курчо и курчиќ.... ваљда овј втор ќе си иде што поскоро. И ќе можу нормално да си навивам за наш тим а не за противнички :D

Леле Дејвис колко сам га сакаја тога играча,најбољи шут за 3 поена у лигу имаше дефинитивно,а едн од бољи шутери и у Аба лигу беше,Мандиќ аут,Дејвис ИН би било најбољи потез и још Курчу кд би га откачиле,а да дојде Караџовски или Соколов топ:aplauz::vozbud:

Некој пушти буву и одма се упецамо. Сетите се на ситуацие: Варда, Мусли, Поповиќ. Радуете се за Дејвиса, а Вулета га веќ испратисте. Зашто бш он од странци да си иде, ако веќ мора некој? Мајстори сте да лепите етикете: Луковиќ бија „наркоман“, Страше - „сараош“, а Мандиќ „коцкар“ што мести утакмице, а доказ - видувале сте га у кладионицу! Стар Луковиќ бија „перач на паре“ (знаете ли уопште што значи прање на паре?), управа комплет - „багра“... итд итд... Само Игор бија добар - имаја визију! Ставите си га у витрину дома, и оставите не нас „без визију“ да гледамо и коментирамо КОШАРКУ. Форум га претвористе у место за хејтање и пљукање. Добар дел од вас ми звучив како да га мрзив клуб. Ситите се на порази. Радуете се кд изгубимо, само зашто смо изгубиле - сас Страшета. Јавно ни кажуете дека не ни идете више на утакмице, (свак због свои разлози), али не пропуштате да си га испљукате шлаем. Искулирајте малце!
П.С. Надам се дека Луки ќе игра вечер и дека поново ќе ги приземјимо Соколи. Што и да се деси, ви се наоштрите до вечер, пошто свакако ќе пљукате!

Некој пушти буву и одма се упецамо. Сетите се на ситуацие: Варда, Мусли, Поповиќ. Радуете се за Дејвиса, а Вулета га веќ испратисте. Зашто бш он од странци да си иде, ако веќ мора некој? Мајстори сте да лепите етикете: Луковиќ бија „наркоман“, Страше - „сараош“, а Мандиќ „коцкар“ што мести утакмице, а доказ - видувале сте га у кладионицу! Стар Луковиќ бија „перач на паре“ (знаете ли уопште што значи прање на паре?), управа комплет - „багра“... итд итд... Само Игор бија добар - имаја визију! Ставите си га у витрину дома, и оставите не нас „без визију“ да гледамо и коментирамо КОШАРКУ. Форум га претвористе у место за хејтање и пљукање. Добар дел од вас ми звучив како да га мрзив клуб. Ситите се на порази. Радуете се кд изгубимо, само зашто смо изгубиле - сас Страшета. Јавно ни кажуете дека не ни идете више на утакмице, (свак због свои разлози), али не пропуштате да си га испљукате шлаем. Искулирајте малце!
П.С. Надам се дека Луки ќе игра вечер и дека поново ќе ги приземјимо Соколи. Што и да се деси, ви се наоштрите до вечер, пошто свакако ќе пљукате!
Браво братко све е тачно што га кажа ! Поштују

Последно уредено:
objasneto bravo care
toj e toj sto sakam na ovija deca sto pljukav da gi kazu ama nema efekt (oni si imav njino mislenje)
pametno trezveno kulturno razmisluvanje.na.povozrasnoga coveka

Све тој ок, али да е управа багра - багра е! :D И колко што прочита негде ја, Луковиќ игра. Надамо се на победу, ај нек се повтори игра и жеља од пред две недеље да га кркав 20 разлика (y)

Никој никога не пљука , ако за тебе овој што се пишуе против одредени играчи и структуре у клуб те вреѓа онда братче ти не си прав навивач на КК Куманово а остали кои су с,с исто
мишљење како тебе .
Истина не треба никога да вреѓа а да боли боли, само с,с критике и с,с прст уперување и покажување кој е крив и зашто само такој клуб ке напредуе , сви они трошив НАШИ паре ОД НАШИ ПОРЕЗИ од граѓани на Куманово и никој нема право да се КОЦКА с,с НАШИ паре и да мисли дека они су тија кои ке свирив а ми ке играмо , они ли на нас ке ни солив памет е овога трењера га сакамо а овога га нејќемо, и овуј утакмицу ми е ќеф ке играм о овуј што ме боли курац не играм ке си зему 3000 еу плату и публику кој гу ебе она па ке дојде пошто нема на што друго да иде и ке ги га перемо мозак како што си сакамо.
На вас што овија неколко " играчи" ги направисте богови и незаменљиви посебно ви е исперен мозак или па нејкете овај ситуација да се среди е,дн пут за навек и клуб да се стави на здрави ноге у прави руке с,с јаку дисциплину и правила на понашање , да се знае кој е кој и кој што има да сработи .Багра уведе кафанску политику одамна у клуб и на вас све тој ви е супер , само е битно тај иста багра да ве залажуе топло- ладно , дома ке се курчимо и едвај ке победуемо ако ни е кеф а у гости ке губимо с,с 20 -30 разлика затој што играчи поедини а можда и сви нејкев да играв . Само напред подржујте багру нека ве возив како сакав.

ај некој ако има да каже зашто Аврамовиќ си искочи порано?????

Кд га удри Димче и он му врати.
Него у врску сс игру мора да кажу како раштиман оркестар све се сведуе на индивидуални акцие и шут од далечину , одбрана смешна.
Како да не е тај екипа што играше прв дел , тија акцие , тај одбрана. Играсмо утакмици под 140 коша сга све над 160 ако ни појде шут ќе тепамо ако не ништо . Много сам разочаран, против екипу што игра дисциплинирано ќе га едемо 20 разлика. Работнички прав тест!

nikoj nema da si ide od tim,samo ke se dovede plus edn dobar igrac pred kup najverovatno u tek na narednu nedelju....a tj igrac e valjda mijajlovic od sokoli za toj sto smo tnki na tuj poziciju taj slusna ja muabeti i do negde drziv vodu a za dejvidsa nema rezon na tuj poziciju imas 2 top igraci....

А демек управа не е багра? Пола од туј управу су и дел и од Општину.... едн и лега у ќумез. На такви ли људи да ги се веруе и да се поштуев?

Само људи од штаб на СДСМ можев да напишев такв коментар како тебе и владобокс. Дека у клуб све е ок и дека Мандиќ и Курчо су најпоштени играчи.
Кд заслужуев да биде пљукани има кило шлајм да кркав. Неможе да се допушта такво понашање. Али 90% од публику имав превез на очи и ништо не видив.

Незнам дали приметисте днска како Курчо га пцуе Страшу а овј врти поглед на другу страну. Па после на Јанескога објаснуе демек на погрешнога играча се извикаја :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom