Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Не е тоа никаков модерен бран, туку пишување празни информации и ширење лаги. Колку се тоа “многу“? Шетам и нон-стоп сум по град, а и градови.;)
Џабе да глумиме дека не сме одовде кога лично знам мал милион такви само од мојот град и околијата... и јас да ти кажам пола свет го прошетав,и не слушнав никаде христијанка да се цепи со муслиман.Значи ли сега тоа дека го нема во светот ?...... :tapp:

Последно уредено:
Член од
25 декември 2014
Мислења
2
Поени од реакции
1
Џабе да глумиме дека не сме одовде кога лично знам мал милион такви само од мојот град и околијата... и јас да ти кажам пола свет го прошетав,и не слушнав никаде христијанка да се цепи со муслиман.Значи дека нема тоа во светот ?...... :tapp:
Јас никаде не реков дека нема, но милионите и илјадниците сочувај си ги со себе. Тоа што сум видел Германка со Турчин, Арап или Црнец во Германија не значи дека тоа се брои во “милиони“, туку кога ќе видиш тоа не е ни 1% од женска популација. Пред некој период читав на BBC дека само 4% од домородните Британци влегуваат во брак со странци, но под странци не се подразбира само луѓе од Африка или Азија, туку и Полјаци, Германци, Французи, Скандинавци и кога ќе видиш пак домородното население е доста резервирано и се држи до себе. Во Македонија такви бројки се уште многу помали. Тоа што во секој град има по 200 издркотини од девојки и машки ништо не ми менува. Ја гледам глобалната слика.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
200 издркотини од девојки и машки ништо не ми менува. Ја гледам глобалната слика.
Да,ние инаку сме Кина,2 милијарди жители,секој град ни има по 10 милиони жители,па за 200 што викаш ти издркотини големи чуда нели.... ? а била а не биле.. што се 200 за 10 милионски град..
Инаку Германија има 70 милиони жители а Македонија 2 милиони,па ти види колку ти се твоите 2% мада кога би имал храброст да поживееш некое време во Тетово,Чаир,Охрид се сомнавам дека твоите 2% ќе останат 2...

Последно уредено:
Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Јас никаде не реков дека нема, но милионите и илјадниците сочувај си ги со себе. Тоа што сум видел Германка со Турчин, Арап или Црнец во Германија не значи дека тоа се брои во “милиони“, туку кога ќе видиш тоа не е ни 1% од женска популација. Пред некој период читав на BBC дека само 4% од домородните Британци влегуваат во брак со странци, но под странци не се подразбира само луѓе од Африка или Азија, туку и Полјаци, Германци, Французи, Скандинавци и кога ќе видиш пак домородното население е доста резервирано и се држи до себе. Во Македонија такви бројки се уште многу помали. Тоа што во секој град има по 200 издркотини од девојки и машки ништо не ми менува. Ја гледам глобалната слика.
стварно и мене ми смета оваа генерализација,ептен ги потценувате нашите девојки, божем секоја втора се мска со Шпона, реалноста е сосема поинаква,курвичка си е курвичка,таа не бира националност[DOUBLEPOST=1423239465][/DOUBLEPOST]
Да,ние инаку сме Кина,2 милијарди жители,секој град ни има по 10 милиони жители,па за 200 што викаш ти издркотини големи чуда нели.... ? а била а не биле.. што се 200 за 10 милионски град..
дај не претерувај

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
стварно и мене ми смета оваа генерализација,ептен ги потценувате нашите девојки, божем секоја втора се мска со Шпона, реалноста е сосема поинаква,курвичка си е курвичка,таа не бира националност[DOUBLEPOST=1423239465][/DOUBLEPOST]

дај не претерувај
Претерува он,живее таму негде во Берово и мисли така е тоа...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Нивната сегашна ѕвезда Аделина Тахири пред да биде позната со кого се моткаше во македонска населба, па сега продава лицемерие и навредува?;)
Аделина не е само наша наша, таа е наша ѕвезда.[DOUBLEPOST=1423261258][/DOUBLEPOST]

дај не претерувај
Ако оди со шпон, значи е курва?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Аделина не е само наша наша, таа е наша ѕвезда.
Никој од македонците не ја смета нејзе за македонска ѕвезда.
Fuck, не верувам дека некој ни за ѕвезда ја смета.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Па се разголи...
Ако ги набројуваме сите кои се соблекоа за минута внимание ...
Јас не и знам ниедна македонска песна. Има отпеано нешто на македонски воопшто?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во билтенот на Вил Хил ја има и во Пелистерка календарот..што сакаш повеќе,маќедонско девојче да ти ја испее ?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ја у Куманово виде една девојка како излегува од продавница со црнец?! И Црнци ли почнава да шетав по Македонију? Поготово у Куманово? Никад не би помислија дека у Куманово ќе прошета црнец со Македонка ( освен кошаркари ), а и' тој не е нешто исклучок ....

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ја у Куманово виде една девојка како излегува од продавница со црнец?! И Црнци ли почнава да шетав по Македонију? Поготово у Куманово? Никад не би помислија дека у Куманово ќе прошета црнец со Македонка ( освен кошаркари ), а и' тој не е нешто исклучок ....
Ороспија друже.

Или не,ороспија е само Албанец ако шета/оди ?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Абе оставија таа, курва ќе да е.[DOUBLEPOST=1423267638][/DOUBLEPOST]
Не ме цитирај веќе, ќе те викаат курва...

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

На врв Bottom