Мислам дека треба до крајов на месецов да се врати,сто посто не сум сигурен.До кога е надвор Аса? Исклучен е од ЛШ.
Касерес дефинитивно ја пропушта утакмицата. Алегри рече ќе процени дали ќе настапи Падоин за кого има најповеќе шанси но и Стураро бил сега во игра.Ако Лихт е повреден, тука ќе треба да е Касерес... нема потреба сега Стураро да се форсира на неприродна позиција, посебно на неговото деби против Милан
Оти не е полесно со Иниеста и Меси во тимотAj нека не изиграва Алегри рандом 12 годишен фудбалски фан: lesno e be brat so lesi i iniesta
Зошто тогаш он беше 15то место кога го избркаа кога со тој тим требаше минимум 3-4 место да биде?
Не биди малоумен ебате, фудбалски тренер си, таков бил фудбалот црно и бело. Го имаше меси најдобар си, го немаш најслаб си.![]()
Не реков дека не е полесно, ама мене ми е ова муабетот од типот на тој што го наведов погоре.Оти не е полесно со Иниеста и Меси во тимот?
Чоекот кажваше за онаа најмоќната Барса и искрено со меси во таја форма е лесно на теренот но не не возможно. Според мене не си го разбрал убавоНе реков дека не е полесно, ама мене ми е ова муабетот од типот на тој што го наведов погоре.
Јас барем така го разбрав, лесно е со Меси и Иниеста во тимот. Муабетов и баба ми ќе освоеше со нив двајца.
Најмалку очекувам од фудбалски тренер да дава вакви изјави бидејќи и самиот он има осетено на своја кожа како е кога тимот underperforms, односно кога игра под очекувањата, без разлика на играчите што ги има.
Барса и во 2010 и во 2012 ги имаше Меси и Иниеста, ама изгуби и од послаби противници, што ги немаат Меси и Иниеста. Едноставно тоа е фудбалот.