Фан Клуб: Јувентус

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
До кога е надвор Аса? Исклучен е од ЛШ.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Карло Тавекио, Претседател на ФИГЦ:
'Јувентус има 32 Скудета! Тие не украдоа ништо и не им беше потребна помош. Јасно е дека Јувентус беше најсилниот тим на теренот. Ова го кажувам како стар интериста.'

Оваа доволно зборува !Нека си ебат мајката сите душмани .[DOUBLEPOST=1423231575][/DOUBLEPOST]Секој збор е сувишен .
10897902_1034483983234245_6059775175108801315_n.jpg

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.674
Поени од реакции
88.582
Ако Лихт е повреден, тука ќе треба да е Касерес... нема потреба сега Стураро да се форсира на неприродна позиција, посебно на неговото деби против Милан

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Лихтштајнер е суспендиран, а Мартин на тренингот некни се има пожалено на болки во мускулот, па ради тоа не се знае дали ќе настапи.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.735
Ако Лихт е повреден, тука ќе треба да е Касерес... нема потреба сега Стураро да се форсира на неприродна позиција, посебно на неговото деби против Милан
Касерес дефинитивно ја пропушта утакмицата. Алегри рече ќе процени дали ќе настапи Падоин за кого има најповеќе шанси но и Стураро бил сега во игра.

Иначе
Tavecchio je inače rekao da će tokom utakmice Italija-Engleska na Juventusovom stadionu biti prikriveno da Juventus ima 32 osvojena scudetta.
Со кој ум му дават да го користат стадионот ако го прикриват 32 бројчето? Нека играт на Сан Никола во Бари[DOUBLEPOST=1423235447][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1423235728][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Заинтересирани сме за Прает, замислете да го купиме..
Неможете нели?:icon_mrgr:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Aj нека не изиграва Алегри рандом 12 годишен фудбалски фан: lesno e be brat so lesi i iniesta :tapp:

Зошто тогаш он беше 15то место кога го избркаа кога со тој тим требаше минимум 3-4 место да биде?

Не биди малоумен ебате, фудбалски тренер си, таков бил фудбалот црно и бело. Го имаше меси најдобар си, го немаш најслаб си. :facepalm:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.735
Aj нека не изиграва Алегри рандом 12 годишен фудбалски фан: lesno e be brat so lesi i iniesta :tapp:

Зошто тогаш он беше 15то место кога го избркаа кога со тој тим требаше минимум 3-4 место да биде?

Не биди малоумен ебате, фудбалски тренер си, таков бил фудбалот црно и бело. Го имаше меси најдобар си, го немаш најслаб си. :facepalm:
Оти не е полесно со Иниеста и Меси во тимот :)?

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Оти не е полесно со Иниеста и Меси во тимот :)?
Не реков дека не е полесно, ама мене ми е ова муабетот од типот на тој што го наведов погоре.
Јас барем така го разбрав, лесно е со Меси и Иниеста во тимот. Муабетов и баба ми ќе освоеше со нив двајца.

Најмалку очекувам од фудбалски тренер да дава вакви изјави бидејќи и самиот он има осетено на своја кожа како е кога тимот underperforms, односно кога игра под очекувањата, без разлика на играчите што ги има.

Барса и во 2010 и во 2012 ги имаше Меси и Иниеста, ама изгуби и од послаби противници, што ги немаат Меси и Иниеста. Едноставно тоа е фудбалот.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.735
Не реков дека не е полесно, ама мене ми е ова муабетот од типот на тој што го наведов погоре.
Јас барем така го разбрав, лесно е со Меси и Иниеста во тимот. Муабетов и баба ми ќе освоеше со нив двајца.

Најмалку очекувам од фудбалски тренер да дава вакви изјави бидејќи и самиот он има осетено на своја кожа како е кога тимот underperforms, односно кога игра под очекувањата, без разлика на играчите што ги има.

Барса и во 2010 и во 2012 ги имаше Меси и Иниеста, ама изгуби и од послаби противници, што ги немаат Меси и Иниеста. Едноставно тоа е фудбалот.
Чоекот кажваше за онаа најмоќната Барса и искрено со меси во таја форма е лесно на теренот но не не возможно. Според мене не си го разбрал убаво :D

А оти ја игнорираш втората статија?

Kajgana Shop

На врв Bottom