- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
има ли некоја бесплатна програма за конверзија на word to pdf, да не е online конверзија????
http://www.word-to-pdf.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има ли некоја бесплатна програма за конверзија на word to pdf, да не е online конверзија????
Мислев на бесплатно, ова е само trial верзија, го конвертира фајот ама е заштитен софтверот. односно си го принта и логото за фирмата.
најдов и јас некои такви,ама ми треба да конвертира чисто од еден фајл во друг. мислам дека ме свати,,, ако има некој некое програмче ке му бидам благодарен.
Имаш најразлични програми како BitLord, uTorent...Другар фала многу, ама неможам да се снајдам, ова фајловиве се со екстензија torent, и како да ги извршам на компјутер?
Ми треба конвертор од mp3 во midi ама не trial верзија
Xilisoft Ultimate ConvertorМи треба конвертор од mp3 во midi ама не trial верзија
Најдов ... програмчето (плагинот) е многу добро ... На страната на Логин Системи го има, се инстралира во Word-от и многу е закон
Aj ako sakas da mi kazes kako se vika programata da ja spustam ili da mi ja pratis na msn ili mail.pozzz
I ako saka nekoj da mi kaze programa za konvertiranje na video klipcinja od youtube vo mp3
дали знае некој каде можам да најдам бесплатен конвертор од миди во мп3
ми треба многу
Друже, Format Factory има опција All то mp3... е сеа незнам дали би можело со тоа да се направи Midi to mp3. Ако сакаш да ти дадам торент од Format Factory па да пробаш
Едит: Беспари било тоа друже... еве ти ако сакаш симни го Format Factory 1.70
Ај и на мене ако може.Фала.Total Video Converter full пратен по ПП :wink:
Ај и на мене ако може.Фала.