Конвертори

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев на бесплатно, ова е само trial верзија, го конвертира фајот ама е заштитен софтверот. односно си го принта и логото за фирмата.

најдов и јас некои такви,ама ми треба да конвертира чисто од еден фајл во друг. мислам дека ме свати,,, ако има некој некое програмче ке му бидам благодарен.

Мислев на бесплатно, ова е само trial верзија, го конвертира фајот ама е заштитен софтверот. односно си го принта и логото за фирмата.

најдов и јас некои такви,ама ми треба да конвертира чисто од еден фајл во друг. мислам дека ме свати,,, ако има некој некое програмче ке му бидам благодарен.

Ги најдов PDF2Word i Cute pdf со крак. Провери ПП

Другар фала многу, ама неможам да се снајдам, ова фајловиве се со екстензија torent, и како да ги извршам на компјутер?

Другар фала многу, ама неможам да се снајдам, ова фајловиве се со екстензија torent, и како да ги извршам на компјутер?
Имаш најразлични програми како BitLord, uTorent...

Ми треба конвертор од mp3 во midi ама не trial верзија

Total Video Converter full пратен по ПП :wink:

Најдов ... програмчето (плагинот) е многу добро ... На страната на Логин Системи го има, се инстралира во Word-от и многу е закон

Aj ako sakas da mi kazes kako se vika programata da ja spustam ili da mi ja pratis na msn ili mail.pozzz

I ako saka nekoj da mi kaze programa za konvertiranje na video klipcinja od youtube vo mp3

дали знае некој каде можам да најдам бесплатен конвертор од миди во мп3
ми треба многу

дали знае некој каде можам да најдам бесплатен конвертор од миди во мп3
ми треба многу

Друже, Format Factory има опција All то mp3... е сеа незнам дали би можело со тоа да се направи Midi to mp3. Ако сакаш да ти дадам торент од Format Factory па да пробаш :toe:

Едит: Беспари било тоа друже... еве ти ако сакаш симни го Format Factory 1.70

Друже, Format Factory има опција All то mp3... е сеа незнам дали би можело со тоа да се направи Midi to mp3. Ако сакаш да ти дадам торент од Format Factory па да пробаш :toe:

Едит: Беспари било тоа друже... еве ти ако сакаш симни го Format Factory 1.70

еве симнувам го па ке видам дали бива
иначе фала:wink:

Дали постои програмче со кое можеш да конвертираш .docx фајл во .doc фајл. Зошто повеќе пати ми се случило некој да користи word 2007 и после не можам да го отворим документот во word 2003. Ако постои вакво програмче би му била благодарна на тој што би ми дал линк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom