Албанците масовно бегаат од Косово

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Море тие што се во поголемите државни структури и тоа како сфаќаат,само му мачкаат очи со национализам на оние простите по тетовските,кумановските,кичевските и струшките села за гласој..јбг кога има овци ќе стрижат
Јас одамна велам дека сите инциденти или барем поголемиот број со сигурност претходно се испланирани и исценирани за мала група на бизнис партнери(читај профитери) да си ги остварат зацртаните цели.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Дали Чичко Сем ќе ја притисне Меркел да им даде државјанство на овие кутри душички?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Истото би било и со нас, македонците само ние имаме многу надеж дека нешто ќе се смени, фрази како ќути има и полошо, со 100Е у Германија само вечера може да добиеш, во Македонија многу повеќе итн се произлезени од таа надеж.
Така да не им се смеете на нив, они знаат колку е саат, ние незнаеме

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.617
Поени од реакции
35.471
Јас одамна велам дека сите инциденти или барем поголемиот број со сигурност претходно се испланирани и исценирани за мала група на бизнис партнери(читај профитери) да си ги остварат зацртаните цели.
Добро е, сега истава скепса употреби ја на светско ниво... и горе-доле си разбрал како функционира светов. ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
На граница може ги чека и Швајцарски пасош. :icon_lol:
Не се будали да ја оправаат ситуацијата, да трчаат по партии, да даваат лижавки на народот и да лепат на бандерите земи си комплимент.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Тоа е тоа, корупција, непотизам, криминал.

Член од
2 септември 2013
Мислења
258
Поени од реакции
238
јас се мислам дека ќе им успее некако на косоварите него работава ние што прајме тука ??

Член од
1 април 2014
Мислења
125
Поени од реакции
42
pametni i ke im uspee ova posto evropa poprvoso niv namerno ke gi polni kampovite nego so aziski begalci

Член од
14 август 2006
Мислења
45.465
Поени од реакции
84.880
pametni i ke im uspee ova posto evropa poprvoso niv namerno ke gi polni kampovite nego so aziski begalci
A која е разликата меѓу нив и другите Алкаеди?
И они исто како и другите се приклонуваат кон вехабизмот, во ЕУ. И они идат у Сирија, прават муслимански терористички напади по Европа и Америка. Која е разликата стварно?

Член од
1 април 2014
Мислења
125
Поени од реакции
42
A која е разликата меѓу нив и другите Алкаеди?
И они исто како и другите се приклонуваат кон вехабизмот, во ЕУ. И они идат у Сирија, прават муслимански терористички напади по Европа и Америка. Која е разликата стварно?
razlikata ja znat evropa i ovie nitu se teroristi nitu potencialni teroristi ne gi gledas so deca idat imat namera da ziveat tamu da rabotat i poznati im se na evropa ne se prvite albanci sto migrirat a za siria tamu ima i amerikanci ne samo albanci sto vojuvat za teroristi kraatko site svetski kriminalci se otideni tamu

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Добро е, сега истава скепса употреби ја на светско ниво... и горе-доле си разбрал како функционира светов. ;)
За светот можам само да шпекулирам додека кај нас па и кај соседиве ситуацијата е повеќе од очигледна.
Ќе слушнеш муабети чат пат голема Албанија ова она, а обичниот албанец/косовар ќе го ќеша левото маде за голема Албанија ако нема леб на маса. Јас велам ако случајно Албанија влезе во ЕУ сите до еден ќе се отселат.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.465
Поени од реакции
84.880
razlikata ja znat evropa i ovie nitu se teroristi nitu potencialni teroristi ne gi gledas so deca idat imat namera da ziveat tamu da rabotat i poznati im se na evropa ne se prvite albanci sto migrirat a za siria tamu ima i amerikanci ne samo albanci sto vojuvat za teroristi kraatko site svetski kriminalci se otideni tamu
Стварно?
А овие од Марс да не паднале? A овие?

А тоа за Сирија, демек и други иделе таму да кољат, силуваат, не биле само они. Поглуп изговор - здравје.[DOUBLEPOST=1423136696][/DOUBLEPOST]
...а обичниот албанец/косовар ќе го ќеша левото маде за голема Албанија ако нема леб на маса.
Да. И затоа масовно ќе излезе, со насилни протести, да даде подршка за ослободување на хашките воени злосторници или пак за злосторниците од Смилковско. Затоа е нормален човек и кур го болело за истерување на каурите....:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom