Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
@Drettica кога е ударија т’ј гремлин келав што глуми обезбедување?
Пред некоју сезону кд имаше проблеми на трибину кд се делесва имаше мал број на навивачи и нешто бидна гужва и се качи тј келчо да смируе работу и на прво дете на коп што стоеше од страну удара бокс....

Овија играв кур. У гости 3/20 сга у прву четвртину 4/5 за три.
Сакав да се покажев дома изгледа.

Лелееее каква судијска помош за наш тим,превише очигледно беше овј вечер,Крајова е поквалитетан тим од нас,тој ке се види кд ке ги гостуемо у Ромунију.
Никад по одвратни играчи не е имало наше Куманово,Мандиќу све по списак!

Два-три карактера овде су типични хејтери...Хејтерс гона хејт! комплекси мора да се лечив негде

Прилично добро одиграно, колективно, с обзир на отсутство на Центра, па и на центра...Штерјов треба да пројде низ некој ангер менаџмент, просто е суицидалан у игру.
Поново драстично осетно беше отсуство на Лукита, начин на кој затвара. Имасва превише слободу низ рекет и офанзивни скокови претворени у поени. Неколко доделени бананас од Лукита малко те замислив што има да улазам тамо. Али ипак, сасвим солидно одработено од Ѓекиќа и Мандиќа у одбрану. Малко послабо Јаневски, тешко презима. Зона поново слабо одиграна.
Напад изненадисва сс асистенције, не памту уткакмицу с толко проигрувања, нешто слично против Рилски дома изиграсва. Мандиќ га смируе солирање. Ѓекиќ се враќа у форму што га имам гледано у Струмицу.
Мислу дека здрав Луки и излечен Штерјов ке има што да покажев на гости против Крајову.
Ке се наврату и на два-три карактера у публику. Извици у стил коцкар, пичко и сл. Предимно доминира Баче гледам. И неколко тренера сс -вадига- на сваку втору акцију. Не биди Баче...

Ти ли бе мене ке ми збориш за комплекс?
Свака сумњива одлука идеше на нашу страну,2-3 техничке за Крајова,од која последња нема потреба да се коментира,притом ги га искључуев најбољега играча Божовиќа,кој ни правеше деца до тг.
Тој и ќорав виде,а Мандиќ е одиграја к*р мој добро.

Ти ли бе мене ке ми збориш за комплекс?
Свака сумњива одлука идеше на нашу страну,2-3 техничке за Крајова,од која последња нема потреба да се коментира,притом ги га искључуев најбољега играча Божовиќа,кој ни правеше деца до тг.
Тој и ќорав виде,а Мандиќ е одиграја к*р мој добро.
Може само од инат да збориш.... и ја ги нејќу Костоскога и Мандиќа али днска изиграва солидно.

Мандиќ: 6 дефанзивни скока, 2 блокаде 5 асистенције и 14 поена. Мислу дека е добра партија.

Начин на којшто реплицираш не те прави вреднога за одговор. Ако се имаш идентификувано у пост, твој проблем...Играч беше искључен после солидно проширување на дрес на Ѓекиќа, и театралност што следеше.
Очигледно смо гледале две различни утакмице и очигледно ке продужимо да гледамо различни

Два-три карактера овде су типични хејтери...Хејтерс гона хејт! комплекси мора да се лечив негде

Прилично добро одиграно, колективно, с обзир на отсутство на Центра, па и на центра...Штерјов треба да пројде низ некој ангер менаџмент, просто е суицидалан у игру.
Поново драстично осетно беше отсуство на Лукита, начин на кој затвара. Имасва превише слободу низ рекет и офанзивни скокови претворени у поени. Неколко доделени бананас од Лукита малко те замислив што има да улазам тамо. Али ипак, сасвим солидно одработено од Ѓекиќа и Мандиќа у одбрану. Малко послабо Јаневски, тешко презима. Зона поново слабо одиграна.
Напад изненадисва сс асистенције, не памту уткакмицу с толко проигрувања, нешто слично против Рилски дома изиграсва. Мандиќ га смируе солирање. Ѓекиќ се враќа у форму што га имам гледано у Струмицу.
Мислу дека здрав Луки и излечен Штерјов ке има што да покажев на гости против Крајову.
Ке се наврату и на два-три карактера у публику. Извици у стил коцкар, пичко и сл. Предимно доминира Баче гледам. И неколко тренера сс -вадига- на сваку втору акцију. Не биди Баче...
у принцип гади ми се да ги гледам али гледано статистички добре партие имале и мандиќ и костоски, и фали луковиќ што е много очигледно :)

иначе што кур се разбира Баче од кошарку? смешан човек, да не е тј гарнизон и кладилнице нема куде да се врти по чаршију :)

Не ми е битна победа или пораз заради работе што се дешавава реши да ифу само у гости да давам подршку , интересира ме дали делуемо како екипа у одбрану или напред сс акције?

Ја не се продавам за едну тројку или скок,сви 40 минуте сам ги пцуваја Мандиќа и Костоскога,као и едни постари момци испред мене и тој нема да се смени до крај на сезону ке га праву тој,2 љиге најголеме.
Џекиќ ми е само денс вредан за помену,као и супер борбен Филиповиќ,остали тапа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom