Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некоју сезону кд имаше проблеми на трибину кд се делесва имаше мал број на навивачи и нешто бидна гужва и се качи тј келчо да смируе работу и на прво дете на коп што стоеше од страну удара бокс....@Drettica кога е ударија т’ј гремлин келав што глуми обезбедување?
Може само од инат да збориш.... и ја ги нејќу Костоскога и Мандиќа али днска изиграва солидно.Ти ли бе мене ке ми збориш за комплекс?
Свака сумњива одлука идеше на нашу страну,2-3 техничке за Крајова,од која последња нема потреба да се коментира,притом ги га искључуев најбољега играча Божовиќа,кој ни правеше деца до тг.
Тој и ќорав виде,а Мандиќ е одиграја к*р мој добро.
у принцип гади ми се да ги гледам али гледано статистички добре партие имале и мандиќ и костоски, и фали луковиќ што е много очигледноДва-три карактера овде су типични хејтери...Хејтерс гона хејт! комплекси мора да се лечив негде
Прилично добро одиграно, колективно, с обзир на отсутство на Центра, па и на центра...Штерјов треба да пројде низ некој ангер менаџмент, просто е суицидалан у игру.
Поново драстично осетно беше отсуство на Лукита, начин на кој затвара. Имасва превише слободу низ рекет и офанзивни скокови претворени у поени. Неколко доделени бананас од Лукита малко те замислив што има да улазам тамо. Али ипак, сасвим солидно одработено од Ѓекиќа и Мандиќа у одбрану. Малко послабо Јаневски, тешко презима. Зона поново слабо одиграна.
Напад изненадисва сс асистенције, не памту уткакмицу с толко проигрувања, нешто слично против Рилски дома изиграсва. Мандиќ га смируе солирање. Ѓекиќ се враќа у форму што га имам гледано у Струмицу.
Мислу дека здрав Луки и излечен Штерјов ке има што да покажев на гости против Крајову.
Ке се наврату и на два-три карактера у публику. Извици у стил коцкар, пичко и сл. Предимно доминира Баче гледам. И неколко тренера сс -вадига- на сваку втору акцију. Не биди Баче...