Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
У принцип не сум против било каква комбинација освен онаа....македонка албанец. Па уште паметна и еманципирана да се нарекувала таа :facepalm:
Тоа е контрадикција на термини......секој со два грама мозок треба да ја примети гнасотијата на племето со кое живееме овде. Не викам не.....може 0,001 % не се такви, ама не е тоа вредно да се спомне.
Толку ниско да се падне, од толку златни деца македонци да се залета некоја :tapp:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
У принцип не сум против било каква комбинација освен онаа....македонка албанец.
А од онаа македонец - албанка, тоа не ти смета?
Па и вас треба исто да ви се гади ако се плеснете со нив, што знам.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
А од онаа македонец - албанка, тоа не ти смета?
Па и вас треба исто да ви се гади ако се плеснете со нив, што знам.
Еве да речеме ти си мајка на две деца, едно машко и едно женско. Како ќе реагираш во двата случаи, едниот е син ти со албанка а другиот ќерка ти со албанец?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Еве да речеме ти си мајка на две деца, едно машко и едно женско. Како ќе реагираш во двата случаи, едниот е син ти со албанка а другиот ќерка ти со албанец?
Интелегетно..

K

Kacar

Гостин
Јас лично мислам дека многу повеќе ќе прифатам ако син ми или ќерка ми се хомосексуалци со и во врска со се што не е албанско, одошто да ми донесат албанец/албанка. Секако, ако тој/таа албанец/албанка припаѓаат на тие 0.0001 % мејнстрим луѓе, тогаш во ред е. Али да ми се клања или да носи чече не, фала. ФУЈ, па и на лој да мириса. ПИХ

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Исто бе, и машкото и женското ми се деца, и двајцата нејќам да се плеткаат со нив.
Како очекуваш женското да те послуша и да не се плетка со нив, ако ти на машкото му дозволуваш што сака да прави?

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Исчитав едно добри 10 страни од темава сигурно, жестока дискусија има. И добив неколку впечатоци и морам да ги споделам.
Не можам да ги сфатам овие што ги одобруваат ваквите врски или едновечерни авантури. Дали со тоа сакаат да докажат дека се различни од останатите, дека имаат современи размислувања? Добив таков впечаток, баш дека глумат оригиналност. Е сеа, глумејќи оригиналност се повеќе и повеќе се губи истата. Се споменуваше верата нешто, како може да е верата променлива. Ако нешто во кое верувам јас е променливо, значи дека не верувам во истото. И каква личност сум јас ако се откажувам од моите верувања за да бидам со одредена личност. Ваквите постапки се карактеристични за слаб карактер. Тоа ти е исто како, ај ќе речам дека верувам во ова за да им се допаднам на другите, а кога нема да ми одговара не верувам во истото. (и не се работи само за вера/религија, туку за многу работи, верата ми е како пример во случајов)

Против сум и јас, и не поради патриотски причини и слични срања, туку онака ете преовладува можи македонското во мене. Имаше еден член поназад пишано дека од ваквата врска ако дојде до брак, па и деца, едноставно за мене такво дете не припаѓа нит во едната нација нит во другата. Ни ќе биди христијанин, ни муслиман, тогаш се осеќа ваљда целата тежина на ситуацијава.
А муабетите од типот "јас ќе правам што сакам, ако не му се допаѓа на некој нека не се замара" и слично, не сум сигурна и вие колку верувате во ова. Ако една особа не ја интересира мислењето на нејзините родители или најблиски, не е во ред мислам, со главата во ѕид удирате со ваквите размислувања. (примерот за свадбата, ако не им се допаѓала на родителите нека не доаѓаат) И за ова не знам колку веруваат во истово, тие што го кажале. И да би дошло до таква ситуација, баш ме интересира како би реагирале.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.318
Поени од реакции
26.250
Ти бе неодговорен памтиш шо ми вети пред некои две години? Се каравме нешто за некој Ружди таму и на крај стигнавме до договор да ми најдеш некоја твоја соселанка/роднина/шоидае, да ме викнеш на кафе, да не споиш, да се испозаљубиме и размножуваме. До кај е таа работа?
Ти од Пуно очекуваш да си стои на зборот? Тој е либерален Албанец, што значи и тоа малку што е за почит, како бесата, не го почитува...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Верувам дека не си до толку неспособен, но ако си толкав лош случај ќе ти помагам.
Сум. Најлош можен случај. Ти треба само да го скршиш мразот, да ми утепаш срамот. И не мора братучедка, може и другарка. Ја за возврат ќе те запознаам со една Јадранка, фино девојче иако е алергична на многу ствари(за свинска маст неам поим, се надевам не е), ќе ве споиме и ќе праиме мини римејк на "бракот на народите" од времето на Александар.

Ти од Пуно очекуваш да си стои на зборот? Тој е либерален Албанец, што значи и тоа малку што е за почит, како бесата, не го почитува...
Ти мрш!
Прв ми текна мене, прв го прашав. Не туку се упикувај. Ако има пуно резервна, може да те вклучиме во иницијативава. Ако нема, оди барај си таму неоскоевки, изживувај се врз нив. :/

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нејќам ништо со нив, ама би плеснал некоја добра шпонка, онака мерачки. :sekcza:

И едно прашање до Ставро, муабетот за дупена македонка од шкон, која после никој нема да сака да ја види. Дали тоа значи дека ако ја треснам некоја шпонка тогаш нашите девојки нема да сакаат да ме гледаат? :sramezliv::icon_mrgr:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Дали тоа значи дека ако ја треснам некоја шпонка тогаш нашите девојки нема да сакаат да ме гледаат? :sramezliv::icon_mrgr:
Ништо, и тебе ќе ти ја сечеме главата.
Али ти дека си машко, имаш со самото тоа предност, па ваљда ќе можеш да бираш која глава. :D

Член од
4 август 2010
Мислења
318
Поени од реакции
189
Као „Еј, се ебам со Албанци и не ми е гајле што мислите“ а потоа пишала 10 страници, реплицирајќи на туѓи мислења.

За религијата сам кажа дека е променлива работа. Ако сакам ја можам да променам вера, ако сака он може да промени вера.
Колку си само грешка. Он НЕ МОЖЕ да промени вера. За ова имаш теоретски дел (куранот) и практичен дел.

Ве прашувам сите вас кои многу лесно спомнувате навредливи имиња за албанците, дали албанец во лице можете вака да го викате?
Да

Во суштина ова е и проблемот. Самите Македонци сме криви, ние и нашите моабети како они се држат, ние сме пи*ки, они имаат пари (иако Тетовско село со 550 домаќинства има 2000+ тужби, што за струја што за телефон/вода), како они се планинци, нешто што очигледно на кучките (сами направивте споредба со кучиња) им асоцира на незаборавен секс а не на гомна испод нокти и најважното, всадувањето на таканаречените европски „вредности“, кои очигледно плодно тло наоѓаат само кај немуслиманите во Македонија/Европа.
Човек да го засака Брејвик кога ве чита.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Исто бе, и машкото и женското ми се деца, и двајцата нејќам да се плеткаат со нив.
Како очекуваш женското да те послуша и да не се плетка со нив, ако ти на машкото му дозволуваш што сака да прави?
А што, ова женсково од инает ќе оди да се плетка со овие недокваканиве?
Има нешто болно у ова женскиов памет....посебно у оваа ебана држава.

Kajgana Shop

На врв Bottom