Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

ʞönig

Миле... ми текна!
Член од
29 декември 2014
Мислења
131
Поени од реакции
614
Националноста да е пречка за врска или брак е надвор од разумот.
Религиозната припадност за мене е пречка, САМО ако партнерот ја практицира религијата (оди во црква/џамија/синагога и гњави со религиски ритуали, морал и слични срања).

Во Македонија, кај добар дел православни моми постои фетиш кон муслимани, што е за жалење, бидејќи покажува колку православните момци се мекушари и папучари.
Добро обработена мома не мисли на сечени, туку како да се исправи на нозе.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не е работата за националноста колку што се моралните вредности на самиот чоек..

Едноставно нема логика Македонка да има избор од над 1000 Македонци мажи во Македонија и да оди со Албанец и обратно кога знае дека нема иднина со него и нема како прво почит кон нејзините и кон самата себе со таквиот потег ..тоа е тотално неморален и неетички потег ..па макар и да се работи за секс
Бидејќи во Македонија не ја земаш за жена/маж Албанката/Албанецот туку се земаш со целата фамилија од спротивната страна и ќе имаш цел живот врска со нив...

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
@wot Не ја еби дебела е.
Има разни бољки за осудиве, не е лесно да те одбие па драми па јавувања опседнување за на крај да дознаеш дека наместо тебе избрала шкљонац.
Вчера во автобус (после којзнае колку време се качувам во автобус ) загледав дека напред до шоферот (маљук - циган шо глуми шиптap) стојат две девојчиња 16/18 години максимум муабети ти реков ми рече абе уше шо не му седнаа у скут или шо не фати да му го испуши пред сите.
Низ муабет со познаничката до мене шо седеше ми изнакажа еден куп вистини како многу нејзини познајнички се ебат со босанци и шиптapи, на која ебачот телефон и купил наа која ебачот имал бутик, али тоа го праеле пошо не им се идело со македонци пошто овие немале ни едно сокче да ги почестат, ете до таму е отидена работава.
Да познавам и неколку од форумов шо се дупат со турци и шиптapи али тие ти се прави муслимани бе, абе фини абе културни абе мед и млеко,али ок нвни пички нивно право кој ќе им ги пуни.
Немај гајле не те кажувам :D
Иам приметено и нешто друго, оние шо беа најголеми националисти на времето шо повикуваа на сатари гасни комори итн сега на повеќето ќерките им се ебат со боснци шкљонци турци, ќе ги брецнеш одоколу на темата и со наведнати глави скоро не разбирливо викаат -Абе и тие се луѓе.
Зборот ми беше не барајте морал од курви.
Нек се ебат со кого сакаат и каде сакаат, ич нека не ви биде криво кога ги ебат грдите и дебелите пукајте им ги фаците кога ги ебат цицлестите и убавите.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
@Ставрогин дали ќе ме оправдаш и ќе ме хај-фајвнеш ако почнам да ебавам албанки, онака сериски и плански систематизирано со цел „понижување“ нивно со што ќе воспоставам доминација? Нормално, тука прајме претпоставка дека сум ебачиште во кревет ко @wot и ќе можам тоа да го направам многу многу лесно. Пошто имам осет дека повеќе те нервира само едната страна на монетата, жена македонка со маж албанец, како олицетворение на „потчинувањето“ наше кон нив. Онака и буквално и метафорички не ебат. Дали ќе биди ок ако ние ги ебиме?
под услов да ти дадат

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Што би рекле навивачите на слога и шкендија ,,Македонско девојче курва голема,нема не ќе се роди поголемо курвиче од македонче''.. за хоророт да е поголем,порано во турското им пишуваа песни,Ми помина мојто либе,Осман ага..:pusigo:

Прости им Господе,не знаат што прават :pov:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.946
Поени од реакции
25.439
Што би рекле навивачите на слога и шкендија ,,Македонско девојче курва голема,нема не ќе се роди поголемо курвиче од македонче''.. за хоророт да е поголем,порано во турското им пишуваа песни,Ми помина мојто либе,Осман ага..:pusigo:

Прости им Господе,не знаат што прават :pov:
Зборуваш за твојата мајка, жена, сестра...

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Зборуваш за твојата мајка, жена, сестра...
Зборувам за денешните модерни Македонки родени од периодот после 90те,а никоја од наведените не е родена тогаш.
Страшно е денешните родители колку немаат грижа за своите деца што прават кога ќе излезат надвор..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е само врската, проблемите доаѓаат кога ќе дојде време за брак. И кај мајка ми на работа еден колега демек модерен албанец, еманципиран не знам што, ги вика колегиве на свадба (со албанка се жени), свадбата 15 век. Машки одделно, женски одделно, од алкохол само газоза :icon_lol: Тој не сакал таква свадба ама неговите (фамилијата) сакала.

Значи, хипотетичка ситуација, влагаш во брак и наеднаш мајка му и татко му или поширока фамилија негова ти вика ќе носиш Бетмен еквипмент, нема другарки, деца раѓај. Додека трае врската се може да е розево ама потоа доаѓа the shit. Или па ти се раѓа детево со 7 прста зошто имало добро познати роднински врски во минатото.

Кој како сака што сака нека прави но јас сум против Македонки со Албанци но и против Македонци со Албанки. Не тропајте со тоа Македонците како мажи биле пичиња и мекуши или па дека Македонките не давале, лузерски муабети. Машкиве па трчаат по Албанки а не сфаќаат дека брат и Шкодран со братучедите може да го намава во некој сокак ако дознае. Не можам да бидам со некој што ќе глуми демек космополит и не го занимава религија, политика итн итн ама се додека не му ја чепкаш неговата религија. Или па уште полошо што во мое време убивал деца на Велики Петок.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Не е само врската, проблемите доаѓаат кога ќе дојде време за брак. И кај мајка ми на работа еден колега демек модерен албанец, еманципиран не знам што, ги вика колегиве на свадба (со албанка се жени), свадбата 15 век. Машки одделно, женски одделно, од алкохол само газоза :icon_lol: Тој не сакал таква свадба ама неговите (фамилијата) сакала.

Значи, хипотетичка ситуација, влагаш во брак и наеднаш мајка му и татко му или поширока фамилија негова ти вика ќе носиш Бетмен еквипмент, нема другарки, деца раѓај. Додека трае врската се може да е розево ама потоа доаѓа the shit. Или па ти се раѓа детево со 7 прста зошто имало добро познати роднински врски во минатото.

Кој како сака што сака нека прави но јас сум против Македонки со Албанци но и против Македонци со Албанки. Не тропајте со тоа Македонците како мажи биле пичиња и мекуши или па дека Македонките не давале, лузерски муабети. Не можам да бидам со некој што ќе глуми демек космополит и не го занимава религија, политика итн итн ама се додека не му ја чепкаш неговата религија. Или па уште полошо што во мое време убивал деца на Велики Петок.
Браво,една од ретките прилики да се сложам со тебе.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241

Кој како сака што сака нека прави но јас сум против Македонки со Албанци но и против Македонци со Албанки. Не тропајте со тоа Македонците како мажи биле пичиња и мекуши или па дека Македонките не давале, лузерски муабети. Машкиве па трчаат по Албанки а не сфаќаат дека брат и Шкодран со братучедите може да го намава во некој сокак ако дознае. Не можам да бидам со некој што ќе глуми демек космополит и не го занимава религија, политика итн итн ама се додека не му ја чепкаш неговата религија. Или па уште полошо што во мое време убивал деца на Велики Петок.
Често пишуваш вакви тешки глупости, ама ова те надминува, не ќе можам нешто да одвојувам.
Стварно мислев дека генерализираш само кога си потресена, кога (ти) се случува некоја трагедија. Но ти или секогаш си потресена или едноставно толку ти сече.

Но знаеш што викаат, најголемите хомофоби се всушност хомосексуалците кои се плашаат да се покажат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Често пишуваш вакви тешки глупости, ама ова те надминува, не ќе можам нешто да одвојувам.
Стварно мислев дека генерализираш само кога си потресена, кога (ти) се случува некоја трагедија. Но ти или секогаш си потресена или едноставно толку ти сече.

Но знаеш што викаат, најголемите хомофоби се всушност хомосексуалците кои се плашаат да се покажат.
Толку ми сече, едноставно не сакам да имам ништо со племето ваше и тоа е тоа. Само што јас за разлика од тоа племе што не сака да има ништо со Македонци, никогаш не би кренала рака ниту па би зела пиштол да упукам некого.

GordonGoldader

Brother Nature
Член од
18 јануари 2014
Мислења
445
Поени од реакции
599
Ајде да поднесеме иницијатива до влада да започнат со кампања за зашивање на пичките и само да може македонски кур да ги отвара. Пошо женските шо прават такви ствари очигледно немат у главата па ајде женско да проба се, па после овој - оној и бил крив.
Сака се најдобро, најубава кукла, најубав фустан, нејзе да ја има клецано албанец за да се курчи пред другарките.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Сериозно, има побанална и поглупа реченица од оваа? Знаеш некој Албанец кој јавно го осуди масакрот над децата? Шконот твој излезе и кажа ова е срамота?
Мене на твое место би ми било гад од себе...
EVE JAS SHKON SHKONOVSKI GO OSUDUVAM MASAKROT. Teshko na nivnite familii iskreno. Neka se kaznat storitelite.

ps.Daj najdi mi nekoja sega.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.231
Поени од реакции
1.280
Извини, не можев одма да одговарам, пукавме со роднините од тераса некои македонци кои се шетаа по улица, онака, за забава.

Каде бевме со муабетот? - Аха, Да, толку ти сече, немаш ти разлика од некој сеља(н)ка кој(а) со најниската пропаганда се манипулира, ти си иста таква жртва, иако мислиш дека не си.
Таквите како тебе не заслужуваат пристап на јавен форум.[DOUBLEPOST=1422825977][/DOUBLEPOST]Ве прашувам сите вас кои многу лесно спомнувате навредливи имиња за албанците, дали албанец во лице можете вака да го викате?
Извини малце ќе забегаме офтопик ама, вие Македонците на албански форум како ги викате ? Никогаш не ги навредувате а ? На Македонците со тие имиња им се обраќаш "во живо"?
На темата, јас знам за неколку мешани бракови на овие простори и знам дека луѓето си имаат еден куп проблеми, а да не зборуваме за децата. Македонците ќе ги викаат шип*ари, албанците каури итн... Јасно е дека во нашава земја постои голема омраза и ќе помине многу време (ако и некогаш воопшто се случи) кога врската помеѓу различни религии нема да биде табу тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom