Нокаут фаза (финале КАТАР-ФРАНЦИЈА)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Одвај го чекам светското фудбал во Катар да се кладам на над 2.5 црвени за противниците на Катар :LOL:

Леле ние ќе сме ги тепале овие...:D @dragonsky мислам дека после поразот од Словенија, едно сто пати пиша дека подобро било со Катар да сме играле.

Mora da se priznae deka dobro igraat Gjupcite.
Koe treneriste e Rivera.:aplauz:
Go vadi dzinot Vidal i go pusta Benali na piker(deckoto e sreden bek)ili levoto krilo,gi ubija so taktikata,non stop ima dupka vo odbranata na Poljacite..
Otogas napravija serija od 10-4.
E vo ova se gleda koj trener e trener.
Za ova trebaat jajca.:cool:
Само што нема притисок ако погреши не се сите стручњаци како кај нас да кажат дека не го бива

Сван 13/13 ги уби, судииве катастрофа два црвени на пикериве на Словенија :D

Шариќќќ леле што значи голманчиште да имаме ваков медал ќе земеме

Haha isklucuvanjeto na Bartos:drk:
Plus startovite na Katar vo odbrana..
Aaaaaa eve go prvoto isklucuvanje na Katar po 80 min(smetajki ja i sredbata so Germanija).
Griza na sovest gi fati.:bravobe:
Abe ajde,neka im napravat sunet na ovie cetnicite,neka ne bidat sramezlivi.
No dobro izglumija.
Pak barem so stil se prodadoa,sinot na Dragance dozvoli i sado mazo da mu pravat.:drk:

Колку пари лапнал селекторот на Полска да не брани Шмал денеска?
Branel prvo,1/9 imal.Zamenikot 0/8..

Nie ke sme gi pobedele na Katar ,nemoj ne me raduj..

Capote ke ne poserese,kako Hens e koga skoka.Borko mnogu saka da brani sutevi od daleku.

Не знам дали сте пишале, али врв беше кога Марковиќ, Шариќ и компанија ја пееја и химната на почеток. :D

Па требаше ние да играме со Катар, ќе се вратеа нашиве ракометари со по една торба пари, доволо да се отворат нови 1000 вработувања
Е тогаш Кире и компанија ќе беа херои :D

Како бе ваков престап на тв се гледаше не го судеа?

Нема ни минимална судиска помош за домаќините до сега, едноставно играат јака одбрана и бековите им бушат.
Не, нема уопште, само што судиите не судат 2 минути за Катарците кога спречуваат чисти контри, судат дебилни фаули во напад за Полска, еве сега чист престап не досудеа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom