GG - емисија за игри

• Креатор на темата Креатор на темата skullmonkey
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше тоа муабетот. Скроз друго е, како што реков, тој што треба да разбере ќе разбере. Ама одма почнавте да вадите муабет дека само заради giveaway сум гледал. А треба да си глуп да не сфатиш дека не сум сериозен кога кажувам дека би дал мито од 200 евра за да добијам награда од 50 евра максимум.
незнам што е муабетот но кога јавно на форум што го читаат уште 10000 други луѓе постуваш шифрирани пораки до поединец кои звучат невкусно не е ок. ајде сега под казна иди и направи subscribe за да не развиваме глупи дискусии тука на форумов, а воедно на тој начин ќе си ги испереш и гревовите ;)

незнам што е муабетот но кога јавно на форум што го читаат уште 10000 други луѓе постуваш шифрирани пораки до поединец кои звучат невкусно не ти се на место. ајде сега под казна иди и направи subscribe за да не развиваме глупи дискусии тука на форумов, за да ги испереш гревовите ;)

Имам subscribe на GG уште кога почнаа, не се секирај. Ама сериозно размислувам да го откажам заради тоа што го слушнав.

Имам subscribe на GG уште кога почнаа, не се секирај. Ама сериозно размислувам да го откажам заради тоа што го слушнав.
а што ти згрешија ГГ па сега? :D
у секој случај, целосно офф топик е ова, ама морав да прашам пошо нема баш смисла тоа што го напиша..

Навали народе! GG S01E16 ќе ви ги разбуди емоциите со еден тон ретро игри, во ретро.метро. Подвравме два новитета, а го продискутиравме и овогодинешниот Global Game Jam во Скопје и Битола.

Прегледајте ја емисијата овде :

https://www.youtube.com/watch?v=bBurIssaLog

и не заборавајте во коментарите да одговорите на прашањето за оваа недела:

Која е првата игра што сте ја виделе/играле во животот?

GG

Навали народе! GG S01E16 ќе ви ги разбуди емоциите со еден тон ретро игри, во ретро.метро. Подвравме два новитета, а го продискутиравме и овогодинешниот Global Game Jam во Скопје и Битола.

GG
Првата игра што сум ја видел/играл во живот - blues brothers на 286ка

Простете, незнам зошто не ми стигаат нотификациу од темава.

Smert, другарче, што ле толку те напна за да ожсе откажеш од GG забога? Што си чул?

Без разлика што ќе одлучиш, сподели мислата па ако е на место да пробам да се опраине.

ГГораст

Едит: Не го тролајте чоекот, ок дечко е. Само не контам од муабетот ништо...

Последно уредено:

GG

Аладин на Virgin на пентиум кец. Не се сеќавам важно сликан сум :D На таа што се сеќавам Warcraft Orcs & Humans или Doom 2.

Иначе ваљда немаш стегнато „надгледувај ја темата“

Аладин на Virgin на пентиум кец. Не се сеќавам важно сликан сум :D На таа што се сеќавам Warcraft Orcs & Humans или Doom 2.

Иначе ваљда немаш стегнато „надгледувај ја темата“
Имам. Тапаток имам стаено на телефон и за други дава за кајгана не.

@Донев ај бе модератор. Покажи се :D
Каква врска имам јас со нотификациите на тапаток :D
Имам. Тапаток имам стаено на телефон и за други дава за кајгана не.
Ако еднаш ти стигнало веќе известување дека има нови постови во темата, а не си отворил да ги прочиташ, нема пак да стигне. Исто и ако си ја отворил темата, ама не си прочитал се до крај, пак не стига. Во секој случај, знае да зеза тапаток некад, па најдобро проверувај си ја темава редовно :)

ајде дечки рипајте на канал данко ќе стрима интересни игрици :)
Starbound, Subnautica, Stranded Deep. преживуваме на различен начин. 17:20 до не се знае кога со Tramspotting. twitch.tv/ggtvmk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom