Нема веќе да се емитуваат каналите на СпортКлуб во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Гард
  • Време на започнување Време на започнување
Ако продужат МТВ да дават Ф1 нема да е проблем исто и РТЛ дават ф1
МРТ нема да ги продолжи договорите.

А за RTL искрено немам информации.

Разбирам дека од штаб ви дале инструкции да ја запазите формата според која секогаш сте вие и Смирчевски во право, ама не мора да сте глупи при тоа .
Не може за пазарна нерегуларност да се буни некој што години наназад ужиива државно-спонзориран премолчен монопол на цел медиумски простор во МК. Нашите телевизии не се конкуренција една на друга, сите лапаат од иста јагма и ова го прават зошто нејќат да си признаат дека големите огласувачи како Т Хоме и Вип почнаа да се рекламираат на странските канали што погледани од нивните жалосни телевизии.
Како сакате вртете ја Смирчевски мора да се тепа , да му ја ебам таа уста посрана на пичка што му личи.

Пички како и секад, а има конкуренција - не можеме со нив, се откажуваме или пак ќе ги гасиме нив. Станете боље од нив па вас да ве гледаме бе!

Не го прозивајте Брутус веќе на темава. Го влечи цел гнев на форумов. Сега гледам како е да ти дојде и кај тебе во подфорум. Страшно.
Засега забришав, следно ќе оди банирање од тема.

се јавив во т-хоум пошто имам пакет спорт + и ми рекоа по соопштението ќе ги исклучеле спорт клубовите, ама ќе направеле со што може да ги вратат.

еве што ми напишаа и на фејсбук по моето прашање MaxTV:

Здраво, бараме начин да ги исполниме барањата на АВМУ за да не дојде до исклучување и има голема шанса да не дојде до таму. Поздрав и имај убав ден

Не го прозивајте Брутус веќе на темава. Го влечи цел гнев на форумов. Сега гледам како е да ти дојде и кај тебе во подфорум. Страшно.
Засега забришав, следно ќе оди банирање од тема.
+1 ти им викаш не ме цитирајте они па таа и паа таа ке ми објаснува како превод да имам дома :pos:

Sent from my Note 4 [SM-N910F]

СК со хрватски место српски коментатори, се сложувам. Овие србиве ги научивме веќе кој каков е за кој навива, дај да ги видиме хрватите, тие сигурно позагреани ќе бидат за шпанското првенство (заради Модриќ и Манџукиќ

+1 ти им викаш не ме цитирајте они па таа и паа таа ке ми објаснува како превод да имам дома :pos:

Да те прашам нешто, тоа што пиша неколку страни поназад дека ке носат закон за сателитскиве, озбилно нешо или тролаш? Пошо не би ме зачудило ако направат нешто такво :facepalm:

Да те прашам нешто, тоа што пиша неколку страни поназад дека ке носат закон за сателитскиве, озбилно нешо или тролаш? Пошо не би ме зачудило ако направат нешто такво :facepalm:
Го прочитав на друг форум највероватно е ке да е вистина пошто нели е ''нелегално"

Напишав вчера ќе напишам пак, полнете џебовите камења, да дознаеме каде се наоѓа оваа агенција која не "штити" и да ја наполниме со камења внатре, друго нема.

СК со хрватски место српски коментатори, се сложувам. Овие србиве ги научивме веќе кој каков е за кој навива, дај да ги видиме хрватите, тие сигурно позагреани ќе бидат за шпанското првенство (заради Модриќ и Манџукиќ

Па може да си наместиш кој коментатор сакаш, ама не беше на сите канали на СК.

Искрено, малце се блесави нашиве телевизии. Во ред е, разбирам дека треба да се промовира Македонска содржина (која не ја промовираат и воопшто не влече внимание ако е промовирана) и НЕКА СЕ ПАРТИСКИ ОПРЕДЕЛЕНИ.
Ама нека бидат барем со квалитетна содржина, зар и луѓето од “таа“ партија (не ја именувам) немаат свест дека луѓето ќе гледаат она што ќе им биде интересно и ќе плаќаат за истото. Ако Сител нуди поквалитетна програма, мене нема да ми треба FOX, AMC и слични...

Тоа исто како некој лошо да работи, ти го чуваш и го плаќаш зошто он работи лошо.

Не се секирајте што ќе ги укинат популарните канали по кабловскиве оператори...
За ваша среќа сеуште ќе може да гледате:

Неправда
Ајшен
Ѕвездите на Гранд
Белото Памукче
Мајки и ќерки
Судбината на една Зерда
итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom