Нема веќе да се емитуваат каналите на СпортКлуб во Македонија

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
@Brutus ти да се произнесиш на темава? ќе се исклучва, нема да се исклучва, заплашувања се само? Да знајме дали да продаваме телевизори
Како сакате ја без Спорт клуб живеам две години и океј е. Макс ТВ го нема во основниот пакет а да доплаќам за да гледам фудбал не сум баш расположен. Би те советувал да гледаш документарци или пак да симнуваш филмови и серии од интернет.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.656
Поени од реакции
88.484
Како сакате ја без Спорт клуб живеам две години и океј е. Макс ТВ го нема во основниот пакет а да доплаќам за да гледам фудбал не сум баш расположен. Би те советувал да гледаш документарци или пак да симнуваш филмови и серии од интернет.
Се прашувам што ќе кажеш кога ќе ни ги исклучат документариците и кога ќе го усвојат законот за АКТА

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
А тебе за политичка токсикологија и ‘‘заштита‘‘ на социо-загрозените граѓани.
Јас си кажав како го решив мојот проблем, да не зависам од друг. Ти решавај си го како знаеш. Чим пишуваш на компјутер и те интересираат форуми, не си загрозен! :kezec:
Нигде не напишав дека сум загрозен, ама знај има голем број загрозени во државата и немат можда компјутер и луксузи, имат телевизорче со 500ки кабловска и си гледат, а од ден на ден укинват канали, не само спортските..

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Странава е фејк
По шо сети? Дека нема verified знакче? Ко почнаа пак да преговараат со Близу прво овој пејџ објави, па по некој сат Близу објави. Имаа информации и за сите оператори до кога им истекува договорот за СК.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
По шо сети? Дека нема verified знакче? Ко почнаа пак да преговараат со Близу прво овој пејџ објави, па по некој сат Близу објави. Имаа информации и за сите оператори до кога им истекува договорот за СК.
Не за verified знакче, ако е за така и официјалната страна Спорт Клуб нема знакче ама се знај
За ова поќето велат дека е фејк.
И овие постојано објавуваат спортски вести од некоја страна спорт365

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не за verified знакче, ако е за така и официјалната страна Спорт Клуб нема знакче ама се знај
За ова поќето велат дека е фејк.
И овие постојано објавуваат спортски вести од некоја страна спорт365
Абе и Сунѓерот Боб има многу допаѓања на форумов па пак сите знаеме дека пишува глупости. Не е тоа така. :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ти братче без мозок живееш цел живот, па зар без СК треба да биде проблем :icon_lol:

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Се прашувам што ќе кажеш кога ќе ни ги исклучат документариците и кога ќе го усвојат законот за АКТА
Ќе речам дека операторите треба да платат или да го направат тоа што им се наложува - Според регулаторот, кабелските оператори немаат дозвола од Агенцјата да ги реемитуваат овие канали на српски јазик.[DOUBLEPOST=1422614311][/DOUBLEPOST]
Ти братче без мозок живееш цел живот, па зар без СК треба да биде проблем :icon_lol:
А ти од СК вака паметен стана? Знаев.

Последно уредено:
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Како сакате ја без Спорт клуб живеам две години и океј е.
Ајде те молам поживеј и еден месец без вода, ем сам ќе се спасиш, ем сите овде ќе не куртулиш.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ајде те молам поживеј и еден месец без вода, ем сам ќе се спасиш, ем сите овде ќе не куртулиш.
Несмешно. Јас овде бев повикан да коментирам и коментирав ти ничим изазван пишуваш глупости. Кој пенис?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Глеј спортклуб и надградувај се, не замарај.
Да те прашам нешто, ако донесе владата мерка со која секој нејзин член секој ден по еднаш ќе ти ја работи женската* анално, дали ќе најдеш оправдување за една таква мерка?

На пример нешто во стилот, мора некаде да се олеснат, за да ја водат државата поквалитетно?

*(ова под оптимистичка претпоставка дека имаш женска, што за еден куропушач од твој калибар е прилично неверојатно)

Kajgana Shop

На врв Bottom