@Кип_Дачејнџ
Јас не сум нешто добар во совети давање, ама можам да ти го кажам следново.
Типот очигледно сака да го молиш и очигледно знае што прави. Ова што го правиш ти е исто како играње покер, само што он ти го прочитал блефот.
Си требала ти уште одма да престанеш со секаква комуникација. Верувај ми сум бил на твое место, и еве поминаа 2 години од тогаш, и сега девојката ме гледа со други очи, и други ми имаат кажано дека сака нешто со мене, ама никогаш повторно по тој пат.
Ти толку многу си се истрошила, со што си заборавила како да си го живееш својот живот.
Јас како машко никогаш немам направено такво нешто, нема ни да направам, зошто едно е да бидеш момче, друго е да бидеш маж, а овој уште не е созреан. Имам 21 година, немам големо искуство, но знам дека ваква девојка како тебе секој созреан маж би посакал, зошто денеска ретко се наоѓа некој што ти кажува те сакам, а навистина да го мисли тоа.
Мојот совет до тебе е, да си продолжиш со животот, главата горе, ништо ама баш ништо не си изгубила ти. Чувствата секогаш ќе ги има, секогаш ќе бидат во тебе, но кога ќе најдеш некое машко кое ќе те смее, наместо да плачеш, е тогаш ќе сфатиш дека всушност тие машки вредат да се чуваат.
А верувај има уште такви.
Со среќа