Отиде во подзаборавените од тогаш. Очигледно ниеден поголем клуб не загриза за него иако имаше голем квалитет и шанса да биде меѓу ѕвездите. Во Реал се упропасти, ама после Тотенхем сеуште беше атрактивен за некој клубови, онака поголеми. Он избра да игра во Хамбург или клубовите не го барале, не знам.По неуспешната епизода со Реал и глупостите на Тотенхем (у една сезона 4 менаџера кога сменија) шо да прај освен да се врати у Хамбургер каде што знае дека ке биде 99% прва постава со 80+ мин игра !??!
Да со оглед на тоа дека Хамбургер се борат за опстанок .Отиде во подзаборавените од тогаш. Очигледно ниеден поголем клуб не загриза за него иако имаше голем квалитет и шанса да биде меѓу ѕвездите. Во Реал се упропасти, ама после Тотенхем сеуште беше атрактивен за некој клубови, онака поголеми. Он избра да игра во Хамбург или клубовите не го барале, не знам.
А дека имаше потенцијал да биде подобар од тоа што е сега го прави "заборавен".
Уствари не било од менаџер, сеа ми текна на Ден Гослинг. Со него го помешав, заедно испаднаа пред 5-6 години. Овој играше за Евертон, па за Њукасл. Сеа глеам игра во Чемпионшип, за Борнмут, кои се на место кое го води во ПЛ наредната сезона. xDХозе Бакстер. Го најавуваа како голем талент, од Евертон мислам дека испадна. Поигра после малце и во Њукасл, сеа гледам игра за Шефилд Јунајтед во трета лига. xD
Edit: Проверив сега, не играл во Њукасл, изгледа јас на менаџер (11/12 некаде) си го иам земено во Њукасл па од таму ми останало.![]()
Ван Дер Варт го одбра Хамбург, првенствено како дом. Има син кој е во младинските погони на Викторија, каде што тренира и е доста перспективен. Нешто на лик татко му. Го гледав еден час и не трча, туку знае со едно додавање да направи акција за гол или даде гол. Така да Ван Дер Варт е веќе фамилијарен човек и не верувам дека некогаш ќе си замине од Хамбург, особено што летово си купи нова куќа вредна 4 милиони евра на периферијата од градот, на инсистирање на новата жена (Бившата сопруга на Буларуж). Така да, не е заборавен, туку по мене, одбра да биди татко и фамилијарен човек. Нешто налик Пирес од Арсенал, кој по раѓањето на првото дете самиот изјави дека не е заинтересиран толку за фудбал.Не беше до менаџерите туку до самиот Рафаел. За тоа време што играше во ПЛ успеа да стане најзаменуваниот играч во историјата на лигата. Никаква физичка спремност немаше. Нешто како Ериксен за сиромашни.
Kур мој, го одбра Хамбург пошто само таму ќе го гледаат како Бог.Ван Дер Варт го одбра Хамбург, првенствено како дом. Има син кој е во младинските погони на Викторија, каде што тренира и е доста перспективен. Нешто на лик татко му. Го гледав еден час и не трча, туку знае со едно додавање да направи акција за гол или даде гол. Така да Ван Дер Варт е веќе фамилијарен човек и не верувам дека некогаш ќе си замине од Хамбург, особено што летово си купи нова куќа вредна 4 милиони евра на периферијата од градот, на инсистирање на новата жена (Бившата сопруга на Буларуж). Така да, не е заборавен, туку по мене, одбра да биди татко и фамилијарен човек. Нешто налик Пирес од Арсенал, кој по раѓањето на првото дете самиот изјави дека не е заинтересиран толку за фудбал.