Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално е да има изненадувања, сепак Светско е, и другите репрезентации имаат своја чест и мотивација, тешко е да се игра на големи пари.

Али Полска не е мутава репрезентација бе луге и незнам од каде Шведска наеднаш толку голем фаворит изиграле добро на турниров па одма сите дркаат на нив и Македонија изигра па го прими а Словенците неприкажаа којзнае каква игра па ете тепаа.Минумум коеф шо би прифатил тука е 1,75 а и за тој е прашање дали би ја изиграл и тој за мене нема валуе во најмала рака се израмнети репрезентации освен тоа некој ако не се лажам спомна дека Андерсон имал некој проблеми со повреда на форумов.
Вредноста на еден коефициент е секогаш во очите на тој што гледа. Јас очекував коефициент до 1.5 на овој меч, и реков дека се над тоа претставува вредност, па ја изиграв. Полска имаше многу лоши резултати на ова светско, Швеѓаните газеа и плус ја испуштија победата против силната Франција во 2 минути.

Тоа е тоа, едена изгубена клдба, да сме живи и здрави.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Многу лошо играат Аргентинциве во прво полувреме ептен стори се некако во споредба со предходниве утакмици, се надевам во второ ќе се управат..

@Me2 за во живо кликни на линкот погоре во K.O finals и кликни кај резултатот на утакмицата после.

• Ми се допаѓа
Вредноста на еден коефициент е секогаш во очите на тој што гледа. Јас очекував коефициент до 1.5 на овој меч, и реков дека се над тоа претставува вредност, па ја изиграв. Полска имаше многу лоши резултати на ова светско, Швеѓаните газеа и плус ја испуштија победата против силната Франција во 2 минути.

Тоа е тоа, едена изгубена клдба, да сме живи и здрави.
Значи реално ке ви кажам Данска,Франција,Шпанија се најдобри репрезентации во ракометов па можеби и Хрватска другите останати имаат горе долу ист квалитет и секој може секого да победи а и можат да изненадат некој од овие топ 4 репрезентации али за тоа треба многу коцки да им се поклопат.

Ова само за завршени натпревари се или може во живо?

па префрли де таму горе да не ти е во групна фаза[DOUBLEPOST=1422298103][/DOUBLEPOST]
Многу лошо играат Аргентинциве во прво полувреме ептен стори се некако во споредба со предходниве утакмици, се надевам во второ ќе се управат..

@Me2 за во живо кликни на линкот погоре во K.O finals и кликни кај резултатот на утакмицата после.

на ваа одбрана немаат никакви шанси, Онеста си ги ротира сите играчи и пак ги газат немаат никаква шанса Аргентина ни во второ

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Далеку е Хрватска од шампионски тим , се изнамачија вчера со Бразил. Шампионот барајте го кај Франција или Данска , играта им е перфекција.

Шo јa цепидлaчите, квoтите си беa реaлни нo се рaзигрaa Пoљaците. Туку не зaбoрaвaјте зa утре, Милaн кец сo Лaциo :love:

onie egipjanite koj gi pusti na svetsko da se pogubi odma treba, apasi edni vie za sport ste bile, ne gi imav gledano dosega vaka od citanje po komentari tuka si rekov kuznaj kakva igra imat, a tie za smola pari da ti nemale, topkata od raka mu begase

Шo јa цепидлaчите, квoтите си беa реaлни нo се рaзигрaa Пoљaците. Туку не зaбoрaвaјте зa утре, Милaн кец сo Лaциo :love:

Милан не би го одиграл против Лацио ниту си туѓи пари. :Кезец:

Милан не би го одиграл против Лацио ниту си туѓи пари. :Кезец:
Ајде еднa привaтнa клaдбa, aкo Милaн гo елиминирa Лaциo мoдерaтoрoт дa те бaнирa oд темaвa нa неделa денa. Акo Лaциo прoјде мене некa ме бaнирa нa 1 месец. Дoгoвoренo?

Back
На врв Bottom