Дечки ја се извинувам што ме немаше некое време, ама мене нон стоп ме банираат од форумот на недела две. Зошто ме банираат стварно немам појма. Ке морате да го прашате
@Acid зошто ве саботира, затоа што знам деке ве има во голем број што очекувате следен туториал. Шерифот можеби и не е запознаен со темава...ама кој знае.
Мислев да напишам неколку туториали како правилно да спинувате еден текст од 500 збора и од него да извлечете од педесет до сто 100% уникатни артикли кои се читливи и ке ви користат за web 2.0.
Сакав да напишам и лично мое case study за улогата на социјалните сигнали во SEO-то и на што треба да обрнете внимание за да немате негативен импакт (да, социјалните сигнали може и да му наштетат на SEO-то ако неправилно ги користите).
Сакав уште многу работи да напишам ама изгледа на некој не му одговара темата и затоа ме саботира и мене и вас. Македонштина, се сеќавате?
Искрено не знам дали вреди да продолжам со туториалите поради тоа што не сум сигурен дали шерифот ке се разбуди денес на лева или десна нога. Никогаш во живот не сум трпел квази авторитети и сум страшно алергичен на нив, а имав сериозна намера да споделам се, од а до ш.