SEO за почетници

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе разгледам, ако оди се супер со affiliate тогаш нема да имам потреба од адсенс.
Него уште ова ме интересира, еве за пример да земеме суплементи, дали ќе можам да ставам линкови од кои сакам суплементи во постовите, или ќе бидам ограничен од страна на Амазон?
Фала. :)
Нема да имаш проблеми :)

Ако му требаат на некого backlinks od PR3,4,5,6,7 сајтови нека се обрати. Мислам дека цената е прифатлива а ефектите се добри. Јас сум само посредник така да можам само листа од сајтови да обезбедам. Речиси да немам заработка на ова затоа што ги пишувам текстовите.

Ако му требаат на некого backlinks od PR3,4,5,6,7 сајтови нека се обрати. Мислам дека цената е прифатлива а ефектите се добри. Јас сум само посредник така да можам само листа од сајтови да обезбедам. Речиси да немам заработка на ова затоа што ги пишувам текстовите.
Ako mozi listata da ja vidam ?

Дечки ја се извинувам што ме немаше некое време, ама мене нон стоп ме банираат од форумот на недела две. Зошто ме банираат стварно немам појма. Ке морате да го прашате @Acid зошто ве саботира, затоа што знам деке ве има во голем број што очекувате следен туториал. Шерифот можеби и не е запознаен со темава...ама кој знае.
Мислев да напишам неколку туториали како правилно да спинувате еден текст од 500 збора и од него да извлечете од педесет до сто 100% уникатни артикли кои се читливи и ке ви користат за web 2.0.
Сакав да напишам и лично мое case study за улогата на социјалните сигнали во SEO-то и на што треба да обрнете внимание за да немате негативен импакт (да, социјалните сигнали може и да му наштетат на SEO-то ако неправилно ги користите).
Сакав уште многу работи да напишам ама изгледа на некој не му одговара темата и затоа ме саботира и мене и вас. Македонштина, се сеќавате?
Искрено не знам дали вреди да продолжам со туториалите поради тоа што не сум сигурен дали шерифот ке се разбуди денес на лева или десна нога. Никогаш во живот не сум трпел квази авторитети и сум страшно алергичен на нив, а имав сериозна намера да споделам се, од а до ш.

Последно уредено од модератор:
Дечки ја се извинувам што ме немаше некое време, ама мене нон стоп ме банираат од форумот на недела две. Зошто ме банираат стварно немам појма. Ке морате да го прашате @Acid зошто ве саботира, затоа што знам деке ве има во голем број што очекувате следен туториал. Шерифот можеби и не е запознаен со темава...ама кој знае.
Мислев да напишам неколку туториали како правилно да спинувате еден текст од 500 збора и од него да извлечете од педесет до сто 100% уникатни артикли кои се читливи и ке ви користат за web 2.0.
Сакав да напишам и лично мое case study за улогата на социјалните сигнали во SEO-то и на што треба да обрнете внимание за да немате негативен импакт (да, социјалните сигнали може и да му наштетат на SEO-то ако неправилно ги користите).
Сакав уште многу работи да напишам ама изгледа на некој не му одговара темата и затоа ме саботира и мене и вас. Македонштина, се сеќавате?
Искрено не знам дали вреди да продолжам со туториалите поради тоа што не сум сигурен дали шерифот ке се разбуди денес на лева или десна нога. Никогаш во живот не сум трпел квази авторитети и сум страшно алергичен на нив, а имав сериозна намера да споделам се, од а до ш.
Од такви како тебе ќе ни „процвета“ форумов.
Џабе даваш придонес на една тема, кога усеруваш 10 останати. И после тоа, бесрамно калимерисуваш тука, обвинувајќи ме мене за твоите манијакални испади?

Шефе, ти ако си пристоен како што знаеш да бидеш - никој нема да покаже со прст кон тебе, а камоли те „допре“. Погледни се себе си и твоите постапки, наместо да го вперуваш прстот во мене. Особено кога јас немам никаква врска со твоето „принудно отсуство“ од форумов. Едноставно, си ги прекршил правилата или тенденциозно си ги уништувал останатите теми, а за тоа се добиваат казнени поени од модераторите.

Чисто информативно, за останатите (пошто ти и самиот знаеш зошто си бил баниран). Во една од темите за помош, еден член бара помош - а ти му даваш линк до Rick Astley. Не знам дали знаеш, ама се јави 2009-та, си ја бара финтата назад. Во друга тема повикуваш на колеж на цело семејство Албанци, на уште 5-6 теми пцуеш членови... Ако имаш проблем со „авторитет“ и „куќен ред“ - те разбирам. Отвори блог, пишувај си слободно и нецензурирано, пцуј колку сакаш, повикувај на колење и тн. Пцуј ме и мене ако сакаш. Само немој да бидеш лигле и да почнуваш со приказни дека некој те „саботира“.

Ако чувствуваш прилика да ми реплицираш, те поканувам на приватна конверзација. Нема потреба да тенденциозно да ги уништуваш темите поради твојот гнев и неможноста да ја пронајдеш вината кај самиот себеси.

Уф каков PR5 домен сум земал :)
WI1Re8Y.png

Дечки како напредувате со рангирање после последниот update од октомври ?
некако замре темава од тогаш...

Temava e mrtva 1 mesec, jas nemam nikakov problem so rangiranje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom