Телекинеза и прашања

• Креатор на темата Креатор на темата Cyb3rr005
  • Време на започнување Време на започнување
Jas pocnav so Kesinja, telefoni i slicni predmeti. Pa ke vidime, krajot ke pokaze :D

Se spremam i za astralnata proekcija :D
Astralnata proekcija e mnogu interesna .. jas okolo 5 chasot probav .. legnav na krevetot i gi zatvoriv ochite .. neli treba da go uspies telotot dodeka mozok e uste buden i se vidov sebe si i mnogu cudno se custvuvav bese interesno iskreno

Astralnata proekcija e mnogu interesna .. jas okolo 5 chasot probav .. legnav na krevetot i gi zatvoriv ochite .. neli treba da go uspies telotot dodeka mozok e uste buden i se vidov sebe si i mnogu cudno se custvuvav bese interesno iskreno

Koga si nadvor od teloto, mozes da odis i na onoj svet da diskutiras so pokojnite. :D Navistina e interesno, samo treba posle da znaes kako da si dojdes ;)

Probav no mnogu kratko traese ipak vredi da se dozivee .. inaku mi treba pomos za telekineza podolgo objasnuvanje kako vie mozete da pomrdnete nekoja objekt mi trebaat detalite

Probav no mnogu kratko traese ipak vredi da se dozivee .. inaku mi treba pomos za telekineza podolgo objasnuvanje kako vie mozete da pomrdnete nekoja objekt mi trebaat detalite

Za Astralnata Proekcija, koa odis na onoj svet, da diskutiras so pokojnite, mozes kolku sakas :D
Ama posle treba da znaes da se vratas nazad :D

A za telekinezata, prvo meditiras da se opustis. Ne mislis na nisto, i togas pocnuvas so vezbite. Ama prvo imas meditacija za jaknenje na cakrite..

Za Astralnata Proekcija, koa odis na onoj svet, da diskutiras so pokojnite, mozes kolku sakas :D
Ama posle treba da znaes da se vratas nazad :D

A za telekinezata, prvo meditiras da se opustis. Ne mislis na nisto, i togas pocnuvas so vezbite. Ama prvo imas meditacija za jaknenje na cakrite..
I koga ke probuvam da go pomrdnat objektot dali treba racete da gi stavam blisku do objektot kolku treba da se doblizam

Sum meditiral navistina .. i iskreno sum pomrdnal objekt .. no sea pak mi e nekako tesko .. i sakam da slusnam vie kako probuvate da pomrdnete objekt kako gi postavuvate racete ili kolku se blisku do objektot
Si imal nekogas meditirano za jaknenje na cakrite, mislam deka ne si. Prvo pocni da gi jaknes cakrite pa posle ke vidis, polesno ke ti bide :)

Ti si pomrdnal nekogas nekoj predmet ?
Da.
I mene mi se slucuvaat i cudni raboti vo zivotot i den denes. Uste od 2010, den pred da pocine bratuced mi, dobiv vizija deka ke pocine utre. I tocno toa i se sluci.
Od togas pa na navamu se cudni raboti mi se slucuvaat. Za se postoi nekoja pricina.

Da.
I mene mi se slucuvaat i cudni raboti vo zivotot i den denes. Uste od 2010, den pred da pocine bratuced mi, dobiv vizija deka ke pocine utre. I tocno toa i se sluci.
Od togas pa na navamu se cudni raboti mi se slucuvaat. Za se postoi nekoja pricina.
Isto i na mene .. koga pocina blizok rodnina jas imav cuvstvo deka ke pocine duri i sonuvav deka ke pocine .. no nesto mi odi tesko da pomrdnam nesto a neznam sto e rabota .. i koga prv pat pomrdnav nesto konecno se uveriv deka postoi telekineza .. zosto mozokot mi veli deka toa e nevozmozno ?

Isto i na mene .. koga pocina blizok rodnina jas imav cuvstvo deka ke pocine duri i sonuvav deka ke pocine .. no nesto mi odi tesko da pomrdnam nesto a neznam sto e rabota .. i koga prv pat pomrdnav nesto konecno se uveriv deka postoi telekineza .. zosto mozokot mi veli deka toa e nevozmozno ?

Zatoa sto koga praktikuvas telekineza ti sepak mislis, a naprotiv treba da gi otarasis mislite. Zatoa ti e tesko vo telekinezata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom