Телекинеза и прашања

• Креатор на темата Креатор на темата Cyb3rr005
  • Време на започнување Време на започнување
За телекинеза најбитно е дека треба медитирање .. исто како загревање пред да играш фудбал кошарка ракомет што и да е .. и треба да веруваш дека можеш да го помериш објектот ..еднаш да го помериш објектот ќе сфатиш како оди постапката и со долго вежбање до усовршување нема да е потребно ни медитирање .. еднаш кога научиш да возиш велосипед никогаш не се заборава .. исто и ова
Џабе медитирање ако коренската чакра ти е преполна. Мислам... немој да ме сфатиш погрешно, дека сакам да те демотивирам или нешто, но така е. Се гледа дека си почетник, неупатен.

Она што прво треба да направиш е да научиш како да ги балансираш енергетските центри на телото (чакри), кои директно нѐ поврзуваат со суштината на нашето енергетско битие. Единствен исклучок е коренската чакра. Таа треба да биде секогаш празна, бидејќи медитирање со полна коренска чакра, не е возможно. Постојано те дефокусира и влијае на концентрацијата.

Затоа, постои Метод на Полуција, измислен од проф. Ајк, преку кој твоето астрално тело на природен начин се ослободува од негативната маса која се акомулира во коренската чакра. Мој совет, пожелно е да се обратиш кај твојот матичен, да ти објасни повеќе за овој метод. Сепак, се консултираш со стручно лице, човек кој добро ги познава овие работи и тоа му е професија.

Мој совет, пожелно е да се обратиш кај твојот матичен, да ти објасни повеќе за овој метод. Сепак, се консултираш со стручно лице, човек кој добро ги познава овие работи и тоа му е професија.
Сеа тоа ќе биде можно бидејќи со новиот закон, алтернативна медицина станува легално практикување во Македонија.
Фала им на ВМРО, конечно да направат ЕДНА добра одлука.

Сеа тоа ќе биде можно бидејќи со новиот закон, алтернативна медицина станува легално практикување во Македонија.
Фала им на ВМРО, конечно да направат ЕДНА добра одлука.
Требаше многу порано тоа, ама ај. Гледаат дека Баба Рада и алтернативната медицина имаат сè поголема популарност кај народот, па ај ќе легализираме. Само колку да го придобијат гласачкото тело, не дека знаат за придобивките од алтернативна медицина...

Милиони луѓе се излечија со канабис индика, кај нас уште е табу тема. На комшијата да му побараш косалица за трева, наркоман ќе те направи.

Ти можеш ова? Ја отсекогаш сум сакал да научам, ама нема кој да ми покаже како...
Секој си има свој начин на телекинеза .. тоа е твојата внатрешна енергија незнам како можеш да ја контролираш .. медитирај .. фокусирај се на предметот .. некој полесен предмет за почеток и верувај дека ќе можеш да го помериш . блокирај ги мислите и препушти се .. книга ништо нема да те научи .. вежбањето ќе те научи

Znaci isto kako i viziite, t.e vidovitosta. Samo sto jas ja imam uste od bebe, koga 7 dena pred da pocine dedo mi, plakav i nikoj ne mozese da me smiri.

I 2010 godina den pred da pocine brat mi, dobiv vizija deka utre ke pocine brat mi, i navistina toa i se sluci...
A da rekov nekomu od moite, nemaa da mi veruvaat :(

Јас ја совладав телекинезата, запнав на телепортацијата. Ми рекоа дека функционирала само да 90 кг, јас имам преку. :(
За телепортација се многу мали шансите .. и премногу е тешко треба мозок за тоа .. јас еднаш успеав во тоа .. и искрено не ми беше .. дали дека прв пат ми успева .. како да бев заглавен негде и гласови слушав .. и моментално се вратив срцето ми застана[DOUBLEPOST=1422024131][/DOUBLEPOST]
Znaci isto kako i viziite, t.e vidovitosta. Samo sto jas ja imam uste od bebe, koga 7 dena pred da pocine dedo mi, plakav i nikoj ne mozese da me smiri.

I 2010 godina den pred da pocine brat mi, dobiv vizija deka utre ke pocine brat mi, i navistina toa i se sluci...
A da rekov nekomu od moite, nemaa da mi veruvaat :(
Си бил приврзан за него .. затоа и си го чуствувал тоа .. пред да починеше дедо ми јас знаев дека ќе почине .. имав страшна болка внатре .. моментот кога престана таа болка знаев дека почина и така и излезе ..

Za teleportacijata jas ke mozam, posto 18 godini imam a 60 kila sm, vezbam sklekovi stomacni i trcam.

Potocno toj mi bese Bratuced, ama nie taka se vikavme Brat, bidejki na tatko mi i negovata majka se rodeni brat i sestra.
Ne sum bil privrzan, nego toa vo slika mi se pojavi vizijata. Da ne kazuvam i red drugi raboti so mi se pojavuvaa vo viziite.
Aj nekoj neka mi dade link za meditacija za teleportacijata?

Ako e nekoj poupaten i bi sakal da zboruva na skype neka mi pise vo PP ke mu dadam moj skype.

Okolu Telekineza :) Okolu Teleportacijata nekako mi e strav :D Inace imam doziveano Astralna Proekcija na edno povisoko nivo. I se toa spontano.

Nema od sto da ti e strav, jas sega pak ke pocnam so meditacija za astralna proekcija, pa da vidime rezultatite.

Aj mi daj tvoj skajp pa da razgovarame. Vo pp.

Te imam na FB. I me imas addnato :)

Na vas kako vi odi so telekineza objasnete i so astralna proekcija bidejkji i mene taka spontano mi se sluchi

Во последно време мене ми многу тешко оди со телекинеза .. и сакам некои ваши лични искуства како успевате да помрднете некој објект

Во последно време мене ми многу тешко оди со телекинеза .. и сакам некои ваши лични искуства како успевате да помрднете некој објект

Jas pocnav so Kesinja, telefoni i slicni predmeti. Pa ke vidime, krajot ke pokaze :D

Se spremam i za astralnata proekcija :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom