Да не те знам, да ти верувам...вака....
Добро бе, ама другите не ме знаат. This is why i cant have nice things, damn it.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не те знам, да ти верувам...вака....
Добро бе, ама другите не ме знаат. This is why i cant have nice things, damn it.
nema pojce da se odnesuvam svinjarskiizvini...ne znaef deka ja sum preckata kon tvojata srekanema pojce da se odnesuvam svinjarski
Како го заклучи тоа жити све? викаш нема да го бива а?забораваш дека освен последниве неколку меча нема врзано асална утакмица.Руни имало периоди кога по 2,3 месеца бил дух,требало и него клоците да му ги удриме.И за крај ете го и Ван Гал не чини ако добро те разбрав,и еве вака според тебе кого да донесеме на негово место?А на лето, куферите на Фалкао, заедно со Фалкао и ајт, од кај што дојде. Се гледа дека нема да го биде во Премиер.
Како го заклучи тоа жити све? викаш нема да го бива а?забораваш дека освен последниве неколку меча нема врзано асална утакмица.Руни имало периоди кога по 2,3 месеца бил дух,требало и него клоците да му ги удриме.И за крај ете го и Ван Гал не чини ако добро те разбрав,и еве вака според тебе кого да донесеме на негово место?
Језда не е во форма ама ти многу храбар некако дечко... Вчера освен двата шута на Фалкао, не ни стигаше топката до напаѓачите. Кога Вилсон не доби топка, напаѓач кој знае сам да си створи шанса, шта речи?Ти се кладам дека Фалкао до крајот на сезоната нема да постигне уште повеќе од 3 гола. Целосно сум убеден во тоа. Ќе го зачувам мислењево за во Мај и ќе те цитирам тогаш на некој твој пост.
Првите 11 на Кембриџ заработуваат вкупно 4500 фунти неделно
Првите 11 на Јунајтед заработуваат над 2 милиони фунти неделно
Барем со комбинирана постава, со млади играчи да играја и 0-0 да беше ајде де, ама вака вистина срамота е..
Сепак играчите на Кембриџ многу борбено и со срце изиграја![]()
.За Јанузај ќе си го задржам мислењето што го имав и до сега.Можда е резултатов мизерен ама барем ќе ги гледаме утакмица плус а и со оглед на тоа колку не се трудеа тоа ќе да им беше целта на утакмицава.Богами и Ексетер ги доби лесно, исто и Кроули Таун на ОТ ги смачка, не знаеа главата кај им е.Се знаеше порано менаџерот и капитенот како да направат притисок, а не сега едниот закован на клупа другиот балерина, безгласна буква. Тоа вчера беше срамота, никакво темпо, без ниту едно утрчување, пимплање позади... да не сакаа да ги рашират простор да им се отвори? Па слепци едни во 4та лига играат овие.
Фергусон ваквите ги добиваше лесно со 8 младинци а вчера речиси првиот состав 0 0