Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дијон кој клошари 4-5 губат моментално, Француска 7+ влезе :facepalm:
А другите од Франција 2 по 0-0, 1-0 поќето

Дај бе овие Крусадерс нека примат еден гол.

Гомна неписмени овие што навивам за нив. Поочајна екипа нема моментално, и смешни и жални се во исто време, права трагикомедија.

За утре зицери на денот се : Шведска - Франција 53.5 + и Египет - Исланд хен 1 +1.5

Кој шо сака нека каже за мене дека сум пластичен навивач, дека навивам за екипата само кога победува, али се по список да им ебам на манчестер толку.

Јунајтед бе јунајтед да дајт господ уште 5 години лш и ле на телевизор да ги гледате бе :@

Кој шо сака нека каже за мене дека сум пластичен навивач, дека навивам за екипата само кога победува, али се по список да им ебам на манчестер толку.
И мене ме дувнаа за 4500

barnet 1-1i3+
atl.madrid 1-1i3+
barcelona 2-2i3+
real mad 2i2+pp
sociedad d2+
za 100 uplata 4909 dobivka

WOLUWE - LOMME = 1igg 10,3 koef
barnet =1-1i3+ 1,40 koef
barcelona=2-2i3+ 1,49 koef

za 20den 1006den dobivka

Навивач на некоја екипа си ако си ја бодрел во живо
А ако ја пратиш само на тв и на резултати тогаш си само фан на екипата :)

Утре сабајле очекувам многу плачење и колнење на тенисерите, еден куп потенцијални бомби има кај малите коефициенти.

Утре сабајле очекувам многу плачење и колнење на тенисерите, еден куп потенцијални бомби има кај малите коефициенти.
Koja e бомба, освен можеби Симон-Ферер или Квитова-Кис. Радванска и Азаренка би требало да добијат, Венус не ја играм

Раонич. Нишикори и Вавринка ќе добијат, сеа можда после 4 сета, ама ќе добијат.

rPS91xe.png

Thank you :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom