Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Cambrige will get a 1.7m revenues when they play at Old Trafford. Their annual revenues: 1.6m.
не знам колку е точно , но браво за нив

Член од
23 јануари 2015
Мислења
20
Поени од реакции
30
КАКО БЕ ДА НЕ КРЕВАМЕ ПАНИКА ПИЧКА МУ МАТЕР!
СО ФАКИНГ КЕМБРИЏ БЕ АЛОО!
ПИЧКА ВИ МАТЕР ДА А ЕБАМ НА СИТЕ!
И НА ВАН ГАЛ ДА МУ ЕБАМ МАТЕР!
МОРЕ ГОМНАР ПРЕКИНИ СО ТИА ТВОЈТЕ ГЛУПИ ФОРМАЦИИ!

Ја незнам шо тренер си ти бе да ти ебам глупиот па стани еднаш од тоа местото пичка ти матер.
Стани, развикај му се на некој, врши притисок на судиите. Не зборувам само за ваа утакмица.
Па да ти ебам матер да ти ебам бе глупчо еден!!!

Како да не се нервираш бе па че одам голф че гледам поинтересно че биде таму.
Па и на виа утакмиците 10 по ред шо немаме изгубено се беше заради Де Геа, да не беше он на мајка ти у пичката каа че имаше такви резултати.
Па без душа играат бе.
ЕДНА УБАВА ШАНСА БЕ, ЕДНА!!!

ЏАБЕ ЗБОРУВАТЕ.
Ја бев тиа шо ги правдав цело време, било кој да рече нешто че му речам :
- Има време, Ван Гал граде тим.
- Повредени играчи има.
- Не е у форма тиа и тиа итн.....

Ама више да му ебам матер и на Ван Гал и на сите играчи и на сите асистенти, масистенти, лекари, млекари и да му ги ебам жените!

За вас да се нервирам ја да ви ебам матер бе.
Ваа утакмица требаше рутинска победа пичка ви матер да а ебам.
Шо кур е битно колку проценти топката а имаш каа нема шанси бе, нема фудбал, има само лигавење ништо друго.

Скоро сите победи беа ЕДВАЈ, со сила.
Ретки беа тиа победи кај шо стварно заслужиме да победиме.

ДА МУ ГИ ЕБАМ ЖЕНИТЕ НА СИТЕ А НА ВАН ГАЛ ЖЕНАМУ ДА И А РАСПУКАМ ПИЧКАТА ОД ЕБЕЊЕ.
Ај сеа да се насмееме.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Другари играта ни е очај цела сезона. Се на се 3-4 меча имаме играно. Толку јаки утакмици имавме и со Мојс да бидеме реални. Не дека не изгледаме малце поозбилен тим во целина со ван Гал, ама најискрен да сум почнав да се сомневам во неговите квалитети. Единствен плус е што вадиме поповолни резултати со појаките екипи. Лани знам со тие 6 екипи над нас се на се само поенче со Тотенхем, Челзи и Арсенал што земавме, а не тепавме ни една. Сезонава сме подобри во тој поглед. Но во глобала имаме сезона која е далеку под стандардите на Јунајтед.

Не ми се допаѓа играта ич. Секој меч имаме над 65% посед, а правиме се на се 2 поизгледни шанси. Ја пимпламе во одбрана и напаѓаме нон стоп по крило. Екипа која малце позатворено ќе ни игра, ни претставува страшен проблем. Се на се имаме направено 2-3 фудбалски акции, а имаме страшни имиња во напад, кои тренерот наш не знае да ги вклопи заедно. Ди Марија откога се врати од повредата игра како играч што игра за Кембриџ, а не играч кој бил МОТМ на финале од ЛШ и кој е платен 60м фунти. Фалкао не иде воопшто до израз, преслаб перфоранс од него до сега. Мислам дека шансите се ептен големи да не го откупиме. Херера има супер потенцијал, ама не го игра детето. Мата игра топло-ладно, ама по мене многу поарно од ди Марија последните месец дена.

Едит: Го тепавме лани Арсенал уствари, се на се една победа имавме, таман.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
КАКО БЕ ДА НЕ КРЕВАМЕ ПАНИКА ПИЧКА МУ МАТЕР!
СО ФАКИНГ КЕМБРИЏ БЕ АЛОО!
ПИЧКА ВИ МАТЕР ДА А ЕБАМ НА СИТЕ!
И НА ВАН ГАЛ ДА МУ ЕБАМ МАТЕР!
МОРЕ ГОМНАР ПРЕКИНИ СО ТИА ТВОЈТЕ ГЛУПИ ФОРМАЦИИ!

Ја незнам шо тренер си ти бе да ти ебам глупиот па стани еднаш од тоа местото пичка ти матер.
Стани, развикај му се на некој, врши притисок на судиите. Не зборувам само за ваа утакмица.
Па да ти ебам матер да ти ебам бе глупчо еден!!!

Како да не се нервираш бе па че одам голф че гледам поинтересно че биде таму.
Па и на виа утакмиците 10 по ред шо немаме изгубено се беше заради Де Геа, да не беше он на мајка ти у пичката каа че имаше такви резултати.
Па без душа играат бе.
ЕДНА УБАВА ШАНСА БЕ, ЕДНА!!!

ЏАБЕ ЗБОРУВАТЕ.
Ја бев тиа шо ги правдав цело време, било кој да рече нешто че му речам :
- Има време, Ван Гал граде тим.
- Повредени играчи има.
- Не е у форма тиа и тиа итн.....

Ама више да му ебам матер и на Ван Гал и на сите играчи и на сите асистенти, масистенти, лекари, млекари и да му ги ебам жените!

За вас да се нервирам ја да ви ебам матер бе.
Ваа утакмица требаше рутинска победа пичка ви матер да а ебам.
Шо кур е битно колку проценти топката а имаш каа нема шанси бе, нема фудбал, има само лигавење ништо друго.

Скоро сите победи беа ЕДВАЈ, со сила.
Ретки беа тиа победи кај шо стварно заслужиме да победиме.

ДА МУ ГИ ЕБАМ ЖЕНИТЕ НА СИТЕ А НА ВАН ГАЛ ЖЕНАМУ ДА И А РАСПУКАМ ПИЧКАТА ОД ЕБЕЊЕ.
Ај сеа да се насмееме.
Која си ти ма

Член од
23 јануари 2015
Мислења
20
Поени од реакции
30
Па секако дека сум у право.
Руни, Ван Перси, Ди Мариа, Ерера, Мата, Фалкао, Керик, Блинд.
СЕ е КЛАСА играчи.
КОЛКУ И ДА НЕ ТИ Е ДЕНОТ, КОЛКУ И ДА НЕ ТИ А ПОГОДИЛЕ ПОЗИЦИЈАТА ПАК ТРЕБА ДА НАПРАВИШ ЕДНА ШАНСА, ЕДНА!
Не го оправдувам Ван Гал, далеку од тоа ама и да ти а згреше позицијата бе пак треба барем да ПРОБАШ шанса да направиш.

Член од
3 февруари 2014
Мислења
652
Поени од реакции
516
А на лето, куферите на Фалкао, заедно со Фалкао и ајт, од кај што дојде. Се гледа дека нема да го биде во Премиер.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ептен ми е мило што не ја гледав утакмицава, да не можеш да победиш четвртолигаш не е смешно него трагично веќе.

Бетер од малите деца е ЛВГ изгледа не сфаќа дека вака само ја губи подршката што ја има џабе се инаети. Ако почнеме да збориме колку е добра 3-5-2 и како не можеме да играме друга формација од инат ќе ја батали 3-5-2. Кој му кур бизнис бе.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Ептен ми е мило што не ја гледав утакмицава, да не можеш да победиш четвртолигаш не е смешно него трагично веќе.

Бетер од малите деца е ЛВГ изгледа не сфаќа дека вака само ја губи подршката што ја има џабе се инаети. Ако почнеме да збориме колку е добра 3-5-2 и како не можеме да играме друга формација од инат ќе ја батали 3-5-2. Кој му кур бизнис бе.
...само што не игравме 3-5-2. Дијамат игравме излеа, развлечен малце со Јанузај и Фелаини странично. :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
...само што не игравме 3-5-2. Дијамат игравме излеа, развлечен малце со Јанузај и Фелаини странично. :D
Епа добро тогаш не ја гледав ама го видов составот пред да искочам и мислев дека е 3-5-2 зошто така изгледаше барем според играчите кој ги имаше одберено.
Како и да е не ќе да е добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom