Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе грешки сме луѓе правиме :D
инаку ја ставив + ме предомисливте.

Тотнам браво кокошки цигански конечно 1-0 :bravobe:
Од пенал и то.. :facepalm:

за тие што играте тенис на поголема уплата, за вечер мислам дека чист зицер е Посписил со Лоренци, едноставно не гледам како Лоренци би можел да изненади тука, типичен земјаш, плус веќе е во години, а игра против ненормално добар сервер, така да Канаѓенцот би требало да добие овде лесно, 3-0 или 3-1

Има ли шанси мртвите Билбао да тепаат и да земам 50 е од заебанција[emoji1]

Дали некој ја гледаше Босна на стрим и дали знае кога падна последниот гол против Тунис? 120 евриќи ми избегаа на граница мамицата да им ја е**ммммм :mad:

Мајами од мене дека ќе тепа, како „изненаџење“. Филаделфија на минус полувреме. Атланта на минус прво полувреме, исто. Голден Стејт победа и плус цела. Тие ги изиграв онлајн.

[/quote][DOUBLEPOST=1421881785][/DOUBLEPOST]
Дали некој ја гледаше Босна на стрим и дали знае кога падна последниот гол против Тунис? 120 евриќи ми избегаа на граница мамицата да им ја е**ммммм :mad:

На 2 мин пред крај го дадоа последниот гол , ама реално требаше да победат Босна и тоа со многу повеќе постигнати голови - изиграа многу добро ама не сум видел вакво судење до сега јас , срамота невидена - им поништија 3 гола . Тунис изведоа 10 - 11 пенали и 16 исклучувања за Босна , а реално немаше ни 5 .. На Тунис ништо не им свиреа а какви груби фаули правеа , мизерно и многу очигледно беше ова да се изгура победа за Тунис ...

А моја препорака да не се игра Еврокуп . Таму се игра на договори и преговори , Плоешти дома изгуби еден куп натпревари од слаби противници , денес во гости ја тепаат Валенсија ( пример ја земав дека се спомна погоре ) .. Значи кога гледаш екипи од Романија , Полска , Летонија , Украина одма избегнувај - незнам колку пратите ама минати години еден куп екипи се казнувани финансиски , бркани од куп , забрана со години да настапуваат во Европски купови , затворани газди и слично ... Кога на Светско во ракомет ова се случуваше во живо цел свет гледа , а не па Еврокуп со еден куп шашави екипи што првпат вво живот ги гледаме дека постојат , па разно разни третолигашки првенства во фудбал и слично кои можеме да замислиме што се се прави таму..[/quote]

Последно уредено:
Врвот беше пред неколку години кога на другар мој му го имав кажано Родик да тепа, и нa тикет го пишеше Roddick A. и другарот ме прашува абе оваа Родичка победи или не? 3 дена мајтап му правев за тоа.

:lolzz:
Нема појако од Чарењо Пуста :lolzz::pos:

mZ35lfF.png

Aјмо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom