Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, ама сепак прво треба да ја добиеме Австрија. Имај на ум дека имаа полесен меч денес и ќе бидат поодморени за нашиот дуел@Colt Willcox ако Шпанија ја добие СЛовенија, а ние Австрија (а би требало)- со Словенија играме.
модерно е да се шири песимизам, ги направија велесила цирка 2009Ништо посебно не се хрватите, Чупич на грб ги носи. Џабе ги туркавте гаќите пред утакмица
Не беа под закана , гледајте малку , им го дудлаат судииве додека не ни свирнат голНе сме лоши ама мора да користиме кога има играч повеќе, сеа у една ситуација со играч повеќе бевме 1 - 1 у голови, а у друга они ни дадоа. Не смее коа имаме играч више да се мачиме или да правиме престап ко у случајов. Мора тогаш да ослободиме еден играч вишок на чиста позиција. Најчесто тоа може да е крило. И она наивно коа свирнаа фаул место аут Георгивески си седи заборава да чува и примаме наивен гол. Исто два - три гола примивме кога веќе беа под закана за пасивен напад. Тука мора да ги натераме само на некој невозможен шут. 6 - 6 коа играме се мачат затоа да не има даваме шанси за полуконтри и контри. Само малце попаметно во второ и идеме на победа.
Moram Kire da go pofalam, predobro igrat deneska, ne forsirat sut, gledat da asistirat i golovite so gi dade bea koga bevme bezidejni vo napad.