Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде сега направете пауза со пријавување за да видиме што ќе кажат @Del Piero best 10 и @Saeta Rubia
а и да се среди со голманчиња, ако неможе и @TheWhiteMamba тогаш ќе го побараме пак @kooperativa или некој да донесе другар што сака да брани
Ако некој од оние поредовните сака да брани секако има предност пред надворешен голман

Јас полагам понеделник, ептен ден пред испит ми е па не сакам да губам многу време. Не ме рачунајте оваа

12. Корисничко име:

Да спомнам само, не беше лоша идејата со 4 екипи :)
сеуште е отворена идеата ако сакате пукајте го списокот до таму ама требаат најмалку 20 играчи дали ке се собереме толку
И како да ти речам го чекаме саета коа и двајцата сте ептен редовни :(
Јас полагам понеделник, ептен ден пред испит ми е па не сакам да губам многу време. Не ме рачунајте оваа
И јас исто а и @Vuxan ама 90 мин мислам дека нема да ми сменат мн, сепак зависи и што предмет полагаш :)

Менаџмент, ќе ти објаснат економистиве на темава што значи тој предмет :D

Шо значи тоа 1/7 кај мене?
колкуПатиСиДошол / одПоследнитеКолкуОдиграни
или со други зборови од последните 7 натпревари на 1 си дошол. Бар на толку го сретнав твоето име броејќи од 29 ноември навака

Доагјам и јас. На работа сум уште па неможев да пишам порано.
Ако има место нормално. Ке прочитам дома после па ке пишам пак.
Иначе ако има место доагам.

Поздрав

Абе ќе собереме 4 екипи ајде јас имам тројца другари шо се изгорени за фудбал, ќе земеме и од страна нешто ако е тенко за неколку играчи.
Нека се јави некој само за тој термин од 5 до 6 и играме.
Е сеа за голмани не знам шо ќе се прави ама јебига

Еј чекај сеа не сфаќам, има место, да се пријавувам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom