Македонија - Босна и Херцеговина 19.01. (25-22)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот Македонија - Босна и Херцеговина?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој молимте...отвори ти тема за ЛШ...ливерпул сите знаеме каде е сега.. :(
Не, не, ова ми е супер можност да се искупам и да се тргне тој епитет од мене :D

Тема ќе отвара тој што се разбира во ракомет а не зошто му е мерак. За мерак, теми во ЧДА :)
Добро ако така одлучите океј. Ја признавам не се разбирам многу, али би се потрудил да направам убава тема. На вас оставам да одлучите :)

Не, не, ова ми е супер можност да се искупам и да се тргне тој епитет од мене :D
Не сакаме да ризикуваме не заебавај. :)

Добро ако така одлучите океј. Ја признавам не се разбирам многу, али би се потрудил да направам убава тема. На вас оставам да одлучите :)
А кој фактор е @Peja989 во подфорумов па он да одлучува? :D

Искрено и јас иам мерак да отворам една тема, ама има дечки што разбираат многу повеќе ракомет од мене. :) Затоа па во фудбал претходното лето издоминирав. :cool:

Не не, батали брат. Како би ти било тема за ПЛ да ти отвори @dragonsky нит се разбира, само пишува :D

Не не, батали брат. Како би ти било тема за ПЛ да ти отвори @dragonsky нит се разбира, само пишува :D
Добро, добро, не отварам, ептен сте успаничени :D Али ако не тепаме знаеш дека ќе јадам бурек :P

Де некој нека го контактира Ангеловски за натурализацијата што има да каже...

Не ве сфаќам воопшто!!!
Значи прва тепаме убедливо викате не е убаво вака да летаат у облаци, Хрватска едвај тепаше ама ќе ги видиш после.
Ние тепаме со мака со никаква игра не викаме добро е и со ваква игра победа си е победа таман да не летаат да се смират и да играат озбилно само гомна јадеме!!!

Денешниов натпревар беше навистина возбудлив и тежок. Како и да е, на еден ваков голем ден и победата е наша :oeoeoe:

ау, тема отворена од сунѓерот, или газиме или ќе не збришат, нема средина :D
Првото:pipi:

Никола Маркоски од кога отиде во Металург пред година ипол нема напреднато ама буквално ништо. И освен да напраи некој блок за бековите ( со таа габаритност и ја би го можел истото ), друго ама ништо не игра.
Треба да го качат на трибина, Ванчо да се симне на негово место, ипак старо куче е Ванчо со искуство, би можел да биде од корист на утакмици ко денешната.

Нема шо да бараме со Хрватска да тепаме, ќе си играме лаганица, ќе треба да се фокусираме да тепаме со Австрија за да си имаме загарантирано 2ро место со кое што ќе вкрстиме или со Словенија или со Катар, подобро е со Словенија пошто овие другиве се домаќини, али ќе видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom