- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Фацата на Борко после неуспешниот лоб у второ. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не, ова ми е супер можност да се искупам и да се тргне тој епитет од менеНемој молимте...отвори ти тема за ЛШ...ливерпул сите знаеме каде е сега..![]()
Добро ако така одлучите океј. Ја признавам не се разбирам многу, али би се потрудил да направам убава тема. На вас оставам да одлучитеТема ќе отвара тој што се разбира во ракомет а не зошто му е мерак. За мерак, теми во ЧДА![]()
Не сакаме да ризикуваме не заебавај.Не, не, ова ми е супер можност да се искупам и да се тргне тој епитет од мене![]()
А кој фактор е @Peja989 во подфорумов па он да одлучува?Добро ако така одлучите океј. Ја признавам не се разбирам многу, али би се потрудил да направам убава тема. На вас оставам да одлучите![]()
Ај остави, и Џерард така викаше ланиНе, не, ова ми е супер можност да се искупам и да се тргне тој епитет од мене![]()
Добро ако така одлучите океј. Ја признавам не се разбирам многу, али би се потрудил да направам убава тема. На вас оставам да одлучите![]()
Добро, добро, не отварам, ептен сте успаничениНе не, батали брат. Како би ти било тема за ПЛ да ти отвори @dragonsky нит се разбира, само пишува![]()
Првотоау, тема отворена од сунѓерот, или газиме или ќе не збришат, нема средина![]()
Ако јадеш бурек, знаеш дека ќе бидеш казнетДобро, добро, не отварам, ептен сте успаничениАли ако не тепаме знаеш дека ќе јадам бурек
![]()