Препорака за телефон

• Креатор на темата Креатор на темата kajganauser
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој го користи телефонов,и дали перформансите реално му се овие?
http://set.com.mk/Phones-Navigation/Mobile-phones?product_id=41517

За тие пари, подобро земи LG L70 нов, или некој друг андроид телефон.
Колега од работа зема ST, ама некој таблет беше...
Катастрофа невидена беше. Спор, кочи....итн.
Не се сомневам дека и ова е истата ствар, само во форма на телефон.
Да не те излажам, телефон од таа марка лично немам користено, ама јас лично не би купил такво нешто за да експериментирам...

А овај дали е добар дали вреди за парите?
DOOGEE Hitman DG850
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3017&pid=37224
Користам друг модел на doogee и мислам дека за парите го добив најдоброто. Ако ништо друго се грижат закорисниците и секој месец добивам апдејт.
За конкретниот модел незнам ништо но од тоа што го видов изгледа одлично и има солиден хардвер.
Сепак разгледај го и ЛГ Ф60 влегува во тој ценовен ранк но имат помал екран...

Користам друг модел на doogee и мислам дека за парите го добив најдоброто. Ако ништо друго се грижат закорисниците и секој месец добивам апдејт.
За конкретниот модел незнам ништо но од тоа што го видов изгледа одлично и има солиден хардвер.
Сепак разгледај го и ЛГ Ф60 влегува во тој ценовен ранк но имат помал екран...
Гледам како бренд општо имаат само пофални зборови за doogee,затоа и ме интересираше дали некој конкретно го користи овој модел.

користев Windows, екстра брз само некако беден ми е..
Ти си знаеш пристигнува новиот Windows 10 за сите Windows уреди барем така е најавено апликациите од компјутер таблет да работат и на мобилен е најавено па се надевам ќе биди ‘‘збогатен‘‘ со апликации тоа е најголемиот проблем на Windows а брзина и батерија мислам дека имаат најголема последно наполнет ми беше во неделата телефонов и уште ми држи батерија со дневно по 30тина минути разговор и WIFI или дата уклучена... се поскапи со помали перформанси неголи Android ама мислам дека вредат сепак размисли 450 евра имаш и многу други модели..

Ти си знаеш пристигнува новиот Windows 10 за сите Windows уреди барем така е најавено апликациите од компјутер таблет да работат и на мобилен е најавено па се надевам ќе биди ‘‘збогатен‘‘ со апликации тоа е најголемиот проблем на Windows а брзина и батерија мислам дека имаат најголема последно наполнет ми беше во неделата телефонов и уште ми држи батерија со дневно по 30тина минути разговор и WIFI или дата уклучена... се поскапи со помали перформанси неголи Android ама мислам дека вредат сепак размисли 450 евра имаш и многу други модели..
Не сум баш запознаен со новините кои се најавени за Виндоус десет. За кои апликации што работеле на копјутер а ќе работат на телефон зворуваш? За оние „метро“ апликации што беа не win 8 дестоп верзијата, или за нативните програми напишани за компјутер?
Пошо не верувам дека процесорите на мобилните можат да го псотигнат тоа.

Истата апликација истиот изворен код барем така е најавено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom