Препорака за телефон

• Креатор на темата Креатор на темата kajganauser
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислам дали да земам Htc One X или Nexus 4 на старо.. Nexus e поскап и незнам :D

Не е баш на старо ти дава 2 години гаранција тој од огласот....така да нема што да се мислиш исто ко нов да го зимаш ти иде.

Мислења за Самсунг Галакси с4 од некој што го користел или го користи

Nexus 4 ... убедливо најбрзиот андроид со одлични перформанси ... 270 евра

Ова од мобилариве сте лудило еј...

Па ти пиша човекот 250 евра, шо го тупиш сеа се праиш со сила циган...

Ова од мобилариве сте лудило еј...

Па ти пиша човекот 250 евра, шо го тупиш сеа се праиш со сила циган...
Која црна мобилара и кој се циганчи ... само дадов понуда не мрси

250 евра за 3.5 инчен и 512 рам? o_O

Ѕверка е телефонот, брз не кочи, кога сурфаш на интернет ни малце не сецка, 8 гб вградена, Dual core процесор ,.. што поише ? 250 евра на ново ако го зима а половно може и до 7500 да се најде

Ме интерсира мислење за овој телефон, Lenovo A316i
http://www.gsmarena.com/lenovo_a316i-6296.php
Го најдов во каталогот на AMC за 4000 ден. Ако не некоја алтернатива. Ќе можам ли да го користам како припејд? И она ГПС колку е функционално на мобилен? Некоја програма за тоа, Copilot GPS ми озгледа ок или грешам?

Подобро земи си некој ајфон постара верзија на старо отколку тоа срање андроид ;)

:facepalm::pos:

Со тие пари ќе си купи LG G2 или Galaxy s4 кои ќе му го задоволат вкусот 3 пати повеќе од скапан ограничен IOS систем. А и да сака да биде малку ограничен, пре би го советувал да си земе Нокиа Лумиа 1020. Барем ќе има фотоапарат во форма на мобилен :)

Последно уредено:
Според мене Lumia ти е добро решени малце интерфејсот е поразличен ама ако ти треба мобилен што ќе биди за интернет и муабет а да држи батерија според мене Windows :) Јас користам Nokia Lumia 1320 и телефонов пуштен на Data,Wifi ми држи по 3 дена сигурно ..

Дали некој го користи телефонов,и дали перформансите реално му се овие?
http://set.com.mk/Phones-Navigation/Mobile-phones?product_id=41517
ST C2000, Black color, SUPERIOR Technology, Smartphone, BAG, Dual SIM, 5.0`` Capacitive IPS multitouchscreen 854x480 pixels, Quad core 1.3GHz CPU MTK6582, 1GB RAM, 4GB storage up to 32GB, 8 Mpixels back camera with flash, 5 Mpixels front camera, Android 4.4.2, Bluetooth, FM radio, micro SD slot, GPS built in with A-GPS, WiFi, WAP, 3G WCDMA + GSM, supports WCDMA 850/2100, GSM 850/900/1800/1900, SIM Card Slot (1xGSM/1xWCMDA), earphones, 3.5mm Headphone jack, Micro USB port, Micro USB to USB cable, 2.200 mAh Battery, USB Adapter-charger 5V/1A, Weight: 119grams, Dimensions: 140.8x72.5x8.3mm, Carry Mobile/Bag

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom