Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ги имав Македонија ракомет и Руфан тенис, и гледав до полувреме Македонија, пуштам тенисот 6-3 за Руфан прв сет и во втор 2-2, и од тој момент до крајот на мечот Руфан освои само 1(еден) гејм, а беше фаворит на 1.30, тој другиот Оуахаб или како и да е, меѓу поените дишеше како бремена жена, 586 место на АТП, со побелена коса и малку повеќе тежина ко за тенисер

Lada 1 1.65
Croatia 1 1.2
Kometa Brno 1 1.35
K-Vanta 4.5+ 1.3 (2-2)[emoji35] [emoji35]
Uplata 1000den

Ја избегнувам Фенербахче и наместо нејзе ја пишам Ајакс т1 2+ а од 15 минута 1-0 е,јас неможам да разберам како е можно во холандија каде се игра најмек фудбал 80 минути да остани истоимениот резултат и мене да ме падни..проклети копилиња нека умрат сите

Ја избегнувам Фенербахче и наместо нејзе ја пишам Ајакс т1 2+ а од 15 минута 1-0 е,јас неможам да разберам како е можно во холандија каде се игра најмек фудбал 80 минути да остани истоимениот резултат и мене да ме падни..проклети копилиња нека умрат сите
Немаш веќе право на збор. Ти си у газ праен.

Имам,за сите неправди шо ми се случија овој месец од паѓање на ливчиња во 90+,од невозможни пресврти се ќе ми вратат..сега џабе голот на Ајакс ако не тепа Звезда....да бев во газ праен Селтик ќе го победеше Роус Каунти а не да заврши 0-0 на домашен терен со последниот во табелата каде од сите прима по 3-4 парчиња...од тогаш демонот е влезен во мене..тој беше натпревар на столетието за мене но среќата и господ ме напуштија таму,сега ќе вратат[DOUBLEPOST=1421444296][/DOUBLEPOST]
И зошто ја даде ајакс? За Звезда да изгуби?... Па нека се ебат во газо

Последно уредено:
Епa сеa и ти мнoгу сaкaш. Туку јa дa си пoплaчaм кoгa веќе влегoв у темaвa. Денескa кaтaстрoфa ден, јaкo изгoрев, првo Пoлскa, пoсле Дaнскa сo хендикеп(хелoooу дружинaтa нa Хaнсен не мoже дa јa тепa фaкинг Аргентинa) и ред други изигрaни пaрoви сaмo кoлку дa бидaм ин, дa чекaм утaкмици. Не ми е прoблем дa пoгoдaм утaкмици, пoкрaј oвие прoмaшениве, пoгoдив мнoгу други утaкмици, прoблемoт е штo се лaкoмaм, незнaм дa стиснaм нa кoчницa. Сaкaм дa се збoгaтaм вo еден ден и сaмo игрaм, игрaм, игрaм и нa крaј нa денoт прoпaст. А шo убaви тргнaв, 100 еврa сингл нaшите сo хендикеп. И oдмa трк пo пaрите и лупaј нa други.Тoлку сум лaкoм штo сaкaм секoјa мoжнa утaкмицa дa јa изигрaм зa дa зaрaбoтaм штo пoвеќе. Бoлест е oвa кoцкaвa, чoвечкoтo oкo е ненaситнo, незнaе зa дoстa. Oпaснo ми фaли сaмoкoнтрoлa кoгa се клaдaм.

Уште еднаш кошарка на ливче никогаш....:kluc:Па поглуп спорт нема(барем за мене)....:boksix:
3 ракомети годам како од мајтап,кошарките,два фаворити(ама само на хартија)губат дома како магариња..
Шведска не ја играм,Ајакс не го играм,за да се акнам во кошарките....
Ах бе тиквар,тикваросан....сам си бегам од парите...:bravobe:

Данци, лепроза да фатите и да се распадните на нареднава утакмица, со метла да ве собираат на тајм аут.

Volendam 3+ 1.45
Hyde 3+ 1.65
Fylde 3+ 1.55
Cliftonvile 3+ 1.45
B.Monchengladbach 3+ 1.6[emoji35] [emoji35]
Uplata 500den

На едно Лион Гг и 3+
На друго Австрија да тепа со 3 разлика....

St.Louis 1
Emmen 3+
Zwole 3+
Porto 2
Vitesse gg3+ [emoji35] [emoji35]
Koef 9.6+ uplata 500den

Uste edna u niza ..

Attachments

• uploadfromtaptalk1421598932606.jpg
    uploadfromtaptalk1421598932606.jpg
    522,5 KB · Прегледи: 18
N1znc2C.png