- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 1.072
- Поени од реакции
- 1.144
Зависи од буџетот кој ти е планиран за таблетот.Кои поевтини таблети ќе вршат работа за читање вести, гледање клипови на јутуб. Сакам на стариов да му земам еден, гледам се мачи на компјутер плус на телефон, вака поедноставно ќе му е, плус и он самиот изрази желба за таблет.
Јас имам Nexus 7 2013 и сум задоволен од него. На едно другарче кое бараше поевтина варијанта (претежно му служи за ФБ) до 10 000 денари му го предложив Samsung Galaxy Tab 4 е исто така задоволен од перфомансите кои ги очекувал.
Ако се работи за уште помал буџет, по форумиве сум сретнал да ги спомнуваат TESLА таблетите од кои имаш 2-3 модела во Нептун, ама колку се квалитетни и колку се добри ги немам лично искусено ама пронајдов еден тест на најевтиниот модел каде имаш и видео прилози. Овде можеш да најдеш на едно место тестови на повеќе модели кои претежно ги има и на нашиот пазарима неколку модели (претежно асус) кои ми паднаа во око ама не би ги именувал за да не те наведам погрешно бидејки немам никакво искуство со нив.
Последно уредено: