- Член од
- 20 октомври 2014
- Мислења
- 64
- Поени од реакции
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваков ист, а и малку понов модел на HP користам на работа и не сум задоволен, многу е комплициран а и копчињата се мали па не е практичен ако треба многу да се користи.Добар ли е ,сакам да го земам утре ?
За самсунгот ќе си купиш боја и чипови па сам можеш да си менуваш,многу е лесноТака така, не кажувај прецизни спецификации за мултифункционалниов уред.
Претпоставувам дека е оној 6500 што чини од Анхоч. И јас планирам да земам, баш пред некој ден се распрашував во Анхоч, сакав Самсунгот од 4500 да го зеам ама тонерите им коштале 2000 денари. Односно, моментално на лагер имале само таков тонер за тој принтер, а порано имало поефтини.
Дечкото ми рече колку поскап мултифункционален уред, толку поефтин тонерот.
За овој (ако е тој од 6500) ми рече дека тонерот му кошта 1000. Па можеби ќе го купувам и јас.
Бегај подалеку од епсон.Ѓубре невидено.Затоа и се најефтиниЈа си иам Epson SX-110, со скенер и принтер, одличен за домашна употреба, и користе инкџети (ако се тка викаа), по 130 денари од боја се. Од една таква во боја имаш околу 50-60 листа, а црно-бело 100 листа.
Црно бело е овој.. Ласерски принтер во боја за 6500 никаде нема..Добар ли е ,сакам да го земам утре ?
Ако може некој подобар принтер - копир да ми препорачате , фала однапред![]()
Истиов го зедов. За тие пари подобар моментално на пазаров нема. Ги превртив сите продавници. Едноставен за употреба. Ефтин тонер мислам дека 790 или 890 беше, за 2000 страници отприлика. Ако го немате користено или не знаете доволно за овој принтер едноставно немора да пишете коментар. Го насочувате погрешно.Овој модел е 3 во 1 ,печатач,скенер, копир.Добар ли е ,сакам да го земам утре ?
Ако може некој подобар принтер - копир да ми препорачате , фала однапред![]()
Објасни?! Јас го користам за работа па е многу практичен,брз,едноставен.Ако ти е за домашна употреба тогаш тепај немаш мака, ако ти е за работа или се бавиш со нешто попрофесионално тогаш не е за тебе.
Овој ако е комплициран........, коментаров како некој дедо од 70 години да го напишал.И ме интересира каква шепа имаш па копчињата мали што ти биле.Ваков ист, а и малку понов модел на HP користам на работа и не сум задоволен, многу е комплициран а и копчињата се мали па не е практичен ако треба многу да се користи.
Исто така имаме нешто вакво Samsung SCX-4623 и од тој сум презадоволен, има повеќе опции, брз е и едноставен за ракување. Колку чини за одржување не знам.