Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо посебно не се дешава,фактот дека се кладиш на кошарка не треба да те чуди било кој резултат
Mene 80% od livcinata mi se kosarka.
Evo na primer da ne se vodev po statistika na povredeni igraci , i da gi videv pobrzo megjusebnive nemase ni da ja izigram na h1. ama jbg nemozi sekoj tiket dobiten,ete prejge fativ nesto sitno ,ovie pari ne bile za mene :)

04.01.15BBLBrose BasketsBayern80 : 63
13.04.14BBLBrose BasketsBayern75 : 76
30.03.14KUPBrose BasketsBayern79 : 73
06.10.13BBLBayernBrose Baskets84 : 74
06.06.13BBLBrose BasketsBayern85 : 66
02.06.13BBLBayernBrose Baskets80 : 71
30.05.13BBLBrose BasketsBayern98 : 79

Последно уредено:
До колку работи Моцарт?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene 80% od livcinata mi se kosarka.
Evo na primer da ne se vodev po statistika na povredeni igraci , i da gi videv pobrzo megjusebnive nemase ni da ja izigram. ama jbg nemozi sekoj tiket dobiten,ete prejge fativ nesto sitno ,ovie pari ne bile za mene :)

04.01.15BBLBrose BasketsBayern80 : 63
13.04.14BBLBrose BasketsBayern75 : 76
30.03.14KUPBrose BasketsBayern79 : 73
06.10.13BBLBayernBrose Baskets84 : 74
06.06.13BBLBrose BasketsBayern85 : 66
02.06.13BBLBayernBrose Baskets80 : 71
30.05.13BBLBrose BasketsBayern98 : 79
Немаат никаква соработка, случајност бе :icon_lol:

Немаат никаква соработка, случајност бе :icon_lol:
Ne rekov deka e sorabotka , jas imam takvi principi koga ke vidam 7,8 utakmici so naizmenicni pobedi ili 2 za 2 ili 3 za 3 ja probvam na sitno serijata, da gi videv pobrzo megjusebnite ke ja izigrav da tepa Bayern na 3.25 koff, nemase da ja igram na h1 da ne se vodev po statistika na povredeni igraci ama jbg toe... ete toj fudbalot vleze na 3.80 3:0, :)

Последно уредено:
Брoзе денес беше нaјигрaнa кoшaркa, се чудев шo е рaбoтa oнo Бaерн имaл еден куп пoвреди.

Оние Спортинг дај боже да изумрат сите ако не победат денес,сите можни киксој му ги погодив оваа сезона или кога ќе ги изиграм немаат амбиции да победат и излегваат со втора постава семето нивно смрдено ѓупско,а кога не ги играм по 3-0 победваат или во 95 даваат гол за победа....ако неможат Боависта да ја победат на домашен терен нека се отрујат

Како само се наденав на оваа Пјаченца, боже мили.... не можам да се свестам. Претходната ги откорнаја жабаркиве среде Белград, сега им земаат сет сељанкиве.
Пу, пиза ви матер.

То е то, си ја наместивте квалитетно и ве боЉат пичињата што јас ја искршив ракава

Како само се наденав на оваа Пјаченца, боже мили.... не можам да се свестам. Претходната ги откорнаја жабаркиве среде Белград, сега им земаат сет сељанкиве.
Пу, пиза ви матер.

Знам, и ја ги имав првата во Белград, цела 160+. Тие првиот сет ги откорнаја 25:16 ако не се лажам, вториот нешто слично, само 3тиот беше тесен. Којзнае со кој состав играат денес....[DOUBLEPOST=1421268027][/DOUBLEPOST]

А Копачка? Се закаснив за тенисот, ако е до 23 и таја таман...

Последно уредено:
Добро бе шо се случува со екипите што ги пишам?..Пред некоја недела Бешикташ црвен ,вчера Валенсија црвен,денес Спортинг црвен..само таа екипа што ја чекам игра со помалце играчи,никако другите да добијат црвен да му ебам све понајмило и нив и на судиите

Знам, и ја ги имав првата во Белград, цела 160+. Тие првиот сет ги откорнаја 25:16 ако не се лажам, вториот нешто слично, само 3тиот беше тесен. Којзнае со кој состав играат денес....[DOUBLEPOST=1421268027][/DOUBLEPOST]

А Копачка? Се закаснив за тенисот, ако е до 23 и таја таман...

до толку се и они

Добро бе шо се случува со екипите што ги пишам?..Пред некоја недела Бешикташ црвен ,вчера Валенсија црвен,денес Спортинг црвен..само таа екипа што ја чекам игра со помалце играчи,никако другите да добијат црвен да му ебам све понајмило и нив и на судиите
Немoј уште еднaш дa си се пoжaлил вo темaвa! Јa сум зa жaлење, пaѓaм денес нa АПOЕЛ 2ит2 :mad:

Немoј уште еднaш дa си се пoжaлил вo темaвa! Јa сум зa жaлење, пaѓaм денес нa АПOЕЛ 2ит2 :mad:

Како да не се жалам бе брат,јас ако не сум за жалење не знам кој е..ако почнам да пишам тука крајот нема да ми се најди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom