Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако знај некој на нет за кладење на играчи на Бет Сити, нека пушти линк :)

Ако знај некој на нет за кладење на играчи на Бет Сити, нека пушти линк :)
Нема линк имаш во билтенот руски кај шо пишува спушти го на нет или кај нив ке појш ке им побараш да ти испечатат за НБА на лице место дека за нив коеф излегуваат покасно и може да ги нема во билтен ова второво е поисводливо барем кај мене овде дека гужва ич немат е сеа и вработените како ке ги најш зависит расположени

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
decki bautista go imam 1 i ovoj gomnarot ja predade, i sea da go mavam vo kanta tiketot ili 1 koef ke mi se racuna, ali se mislam ova prvoto ke da e.

Во сите,во сите без гајле. :D
Не го лажи не е во сите :D
decki bautista go imam 1 i ovoj gomnarot ja predade, i sea da go mavam vo kanta tiketot ili 1 koef ke mi se racuna, ali se mislam ova prvoto ke da e.
Во Бетсити ако ти губи тенисерот со завршен прв сет,и предаде го губиш тикетот.
Само ако не е завршен првиот сет а предаде добиваш 1 коеф.

Сеа баш ги глеам тоа треба да е чиста плуска и 1 Нижнекамск ја кренаа формата после Нова година
Исто и Трактор 1 со хендикеп 1,5 и 1 и све тие Новокузњецк се скапани Трактор исто во форма али ако постојат два тима шо коа ја ке ги изиграм и ме јебат редовно тоа се Трактор и Новокузњецк
Почекај до утре да видам и мислења од руски портали и веб страни мада кај хокејов е ептен тешко да погодиш треба и срека доста.
Неважат продолженија во Бетсити
Може некој линк од тие страните за хокеј :)

Може некој линк од тие страните за хокеј :)
http://www.khl.ru/ офцијална страна ама на руски на англиски не е апдејтирна како шо треба ке ојш тоа шо го даваат Анонс матчеи тука имаш за повмеди,суспензии мегусебни итн
http://www.eliteprospects.com/ овде има за сите лиги ке кликниш на тимот го имаш фул ростерот и имаш линкови кои те водат до одредени страни за вести за истиот обично се официјалните страни

Али јас ја пратам лигава 4-5 години така да ги знам тимовиве шо амбиции имат немора ни да отворам ова и знам кој на колку му е силата али онака колку да расчепкам сепак еве на пример сезонава нема ниедно изненадување освен ЦСКА која е изненадувачки прва она важеше за фаворит али од сенка и Уфа шо има послаби малку резултати другото е се гре долу очекуван пласман до сеа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom