Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе едно добредојде да ти речеше пред да ти кажи кој е газда :D
Инаку Љорис му е идол на Марли :)
Ма не е битно тоа,ние да си се дружиме и дај боже да се радуваме на титули на милан е најбитно.извини вака а кој беше Љорис ич не ми текнува.иначе мене ми е шевченко и он е најглавна причина зошто станав фан на Милан :)

Ма не е битно тоа,ние да си се дружиме и дај боже да се радуваме на титули на милан е најбитно.извини вака а кој беше Љорис ич не ми текнува.иначе мене ми е шевченко и он е најглавна причина зошто станав фан на Милан :)
Како бе не ти текнува кој е Љорис?
Hugo-Lloris_2841948.jpg

Убо дете :D

Ќе ти каже сега газдата кој е Лорис.
А јас поради Бонера сум за Милан.:)

Како бе не ти текнува кој е Љорис?
Hugo-Lloris_2841948.jpg

Убо дете :D
Ау голманов на тотенхем :) ич не ми текна[DOUBLEPOST=1421195721][/DOUBLEPOST]
Ќе ти каже сега газдата кој е Лорис.
А јас поради Бонера сум за Милан.:)
убаво беше супер играч на времето али годините го направија своето ;)

може и подетално да ти ја опише историјата на љорис како кога играше во ница место да ја прифати понудата на милан он ја одбра таа на лион демек сакал да остане уште некое време у франција и шо ти ја знам

Moze slobodno,se nadevam deka koga ke si odi od tot ke dojde vo milan dobar golman e treba zamena za abiati koj najverojatno ke odi vo penzija.

Стив, еве и газдата да ти посака добродојде :cool:

Више дозна за мојата љубов со Љорис, ќе дознаеш има уште неколку љубови у фан клубот, се знаат кои се, али да не ти дојдат многу информации наеднаш...
Со тек на време ќе ги дознаеш

Биди добар, обожувај го Бонера и не паѓај на провокации на фановите на другите клубови, посебно сите двајца навивачи на Фиорентина знаат да бидат давеж.
Јуве фан клубот е полн со телетабиси, комшиине по грев се од нас и ги нема нешто !!
И ова смајли да го користиш највише :ojeaa:
Чув дека омилено му било на газдата :ojeaa:

хахаха дојден сум ради забава тоа со љубовта беше само шега ама никад не се знае тоа сакав да кажам.Aј да не го замараме сега човекот ;)

Последно уредено:
хахаха дојден сум ради забава тоа со љубовта беше само шега ама никад не се знае тоа сакав да кажам.ај да не го замараме сега човекот ;)
Убаво си кажа дека никад не се знае.

Вчера Черчи исќина иначе :D

Добро појачање.Али мислам не е некоја класа,мислам дека е како шарави играч за една сезона,се надевам милан ке земат некој подобар незнам што е тарабат дали планираат да го вратат?[DOUBLEPOST=1421239116][/DOUBLEPOST]http://www.acmilan-serbia.com/2015/01/milan-bi-opet-da-posluje-sa-atleticom.html Се некои анонимуси,искрено прв пат слушам за играчов али што да правиме кога имаме скржава управа :(

Дhttp://www.acmilan-serbia.com/2015/01/milan-bi-opet-da-posluje-sa-atleticom.html Се некои анонимуси,искрено прв пат слушам за играчов али што да правиме кога имаме скржава управа :(
Очигледно не си го гледал чим вака пишуваш, он е еден од појаките леви офанзивни бекови и мислам дека ако дојде кај вас ќе биде дефинитивно најдобар лев бек у Италија. Далеку од анонимус е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom