Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во која кладилница се игра на играчи Евролига?

Во која кладилница се игра на играчи Евролига?
Моцарт има и за Евролига, а знам и Бет Сити има за НБА, а за други лиги не сум сигурен

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Ме нервира што не постира кога утиња, или пак јас немам забележано такво нешто. Друго, не сакам ни да го оцрнам човекот ни ништо, едноставно почнал да заработува на овој начин и добро му иде, ама типовите му се воглавно статистички играни и без некое посебно инфо. Пример Ефес-Дарусафака ја играл плус чисто ради статистика, без некоја посебна анализа, пример Ефес допушта толку и толку кошеви од центарска позиција, овој е повреден, итн итн...
Многу луѓе се ложат на него а уствари не е некој посебен типстер. Познавам, а и соработувам со луѓе кои буквално часови поминуваат анализирајќи и копајќи за информации во сите можни спортови.
Не, не ги постира недобитните не е будала, има еден куп овци шо ги стрижи. Ке заврши ерата и на овие за брзо , како што заврши на тие шо продаваја дојави (божиновска,ацетип и ред други) Јес точно е направија убави пари со продавање на дојави кој секој втор човек се лажеше, признавам и јас се излажав еднаш собравме 100е 6,7 деца и купивме од божиновска ама пилиштари бевме по 15,16 години до некаде оправдано, кај се сега тие? не дека во целост исчезнаја ама е во мн мн мн мал број. Вервиме ке заврши и на овие ерата ваквите како Дамески

znam deka pagjat,ete te poslusav i ja pisav na 5.5 mi falese koff i od pusta lakomost na 5.5 ja pisav , ajde da vidime ako ne dadat ste 1 gol vo prvava tretina da pisime krst na livceto :)
Eте ги Мафо сеа другиве нека си завршат работа

Па он не тврди дека има извори од утакмица или кој знае што,..колку знае он толку знаат и други ама ете се снашол..него друго ми беше муабетот, памтам пред некое коло пиша дека катастрофално коло имале неговите типови па фри типови даде другиот ден, а дали и тие фри испаднаа не знам :)
Јас на двознак плаќав (моментално не) , ама типчината од таму излегуват со анализи пишани колку една писмена по македонски, и да те заебит да не ти е криво, за разлика од овај куртонов. Презадоволен сум од нив ако добро ги следиш по /stake ке направиш солидна сум заработка , ама ти треба едно 600,700е за да можеш да ги пратиш, јас тоа неможев да си го дозволам зошто немав толкав буџет za start. Утакмици шо беа за сингл ја ги сврзував во дабл и некогаш и по 3 на ливче е тоа е разликата шо од нив видов мн мала заработка. Ако играте стрикно сингл и ако имате добар буџет за старт за да ги следите веднаш да платите на двознак ич да не се двоумите. 3х пати појке ке ги вратите.

Ovaj lasme igra kako da e playmaker a ne centar mu ebam mamicata crnecka samo 2 poeni ...mizerija

За натпревариве од евролига има статистика за кошеви од прво полувреме на некоја од страниве?
за huertas ми треба

За натпревариве од евролига има статистика за кошеви од прво полувреме на некоја од страниве?
за huertas ми треба
4[DOUBLEPOST=1420836944][/DOUBLEPOST]
за huertas ми треба
Другар ти +15 коша даде за 5 мин.

Последно уредено:
4[DOUBLEPOST=1420836944][/DOUBLEPOST]
Другар ти +15 коша даде за 5 мин.
на 4 коша ти кликнав ми се допаѓа :) сега треба на истиот пост обратното :P

јбг тоа е тоа ќарот и зијанот браќа се :(
ако не ти е проблем да ја ставиш страната каде што гледаш статистика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom