LordDragonII
Dr.Strangelove
Е ај не го поти, ако имаш нешто што не ти треба, а е употребливо, повели, стави слика. Ако не гитла од темава.
Ми треба книга за Том Круз!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ај не го поти, ако имаш нешто што не ти треба, а е употребливо, повели, стави слика. Ако не гитла од темава.
(џст кидинг деца). Кој сака ќе ги дадам, сега не сум дома, кога ќе си одам, ќе ги сликам и ќе ставам слики. Не се користени, само се мирисани од далеку.
. То ест не требаат, кога ќе си одам дома, ќе разговарам со моите за нив и ќе ги сликам тие што ќе ми ги дадат. Чисти се и не се ѓубре за фрлање бидејќи се квалитетни.не си разбрал добро,или не си дочитал,да ти објаснам,нема гага,нема шиткање,Ја шиткам, не давам гага.
350-400 стр. повреди,лечење,слики,рехабилитација,сите спорт...
а плавиот кој го знае што е... И тој исправен и изгледа малку користен. (Не ми се крадени
)

.

Леле жено вакви имав купови дома. Ако некогаш и некаде ги најдам, твои се!Ако некој сака да се ослободи од детска пошта, i'd gladly take it
За вакви зборам
![]()
. Кој има огромни гланки и ги сака овие, слободно
.
а од доле се чиста кожа, на едно место има дупла кожа за дополнителна заштита при паѓање (на раце, а не на глава
).I'll take it. Пред 2-3 месеца баш барав вакви, кожни и никаде не најдов.Ако некој сака ракавици за не знам што, дали велосипедски, дали скејтерски, на кој како му одговара... Ми ги донесоа за подарок пред може 7-8г. и тоа не му се фаќаат на вујче со најголеми дланки во фамилијата. Кој има огромни гланки и ги сака овие, слободно
.
Не се носени иако имаат малку дамки не некои места, од горната страна имаат плетено миленцеа од доле се чиста кожа, на едно место има дупла кожа за дополнителна заштита при паѓање (на раце, а не на глава
).