Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку што пратам Ливерпул не ни се обиде да го ангажира Шаќири овај месец. Роџерс бил подготвен да чека до на лето :toe:
Истите весници во Италија што пишуваа за Интер, го спомнуваа и Ливерпул, ама братот не одбрал нас пошто Манчини успеал да го убеди дека ќе биде од големо значење за тимот.
Ливерпул наводно испратиле кешарица од 16 мил евра, ама овој ги одбил.

Истите весници во Италија што пишуваа за Интер, го спомнуваа и Ливерпул, ама братот не одбрал нас пошто Манчини успеал да го убеди дека ќе биде од големо значење за тимот.
Ливерпул наводно испратиле кешарица од 16 мил евра, ама овој ги одбил.
Кој одбил, он или Баерн?

Gianluca Di Marzio’s website claims that Liverpool offered €20m for the Switzerland international winger, with Inter Milan only going as high as €15m - a deal which is initially a loan, with an option to buy in the summer.

Gianluca Di Marzio’s website claims that Liverpool offered €20m for the Switzerland international winger, with Inter Milan only going as high as €15m - a deal which is initially a loan, with an option to buy in the summer.

Куда плови овај брод, а? :D

Како и да е, старо е инфото 2 дена. Берет и Рајли негираа...

Ве лажат, ама ај нека е. xD И Џерард си отиде оти сакаше да ја игра секоја утакмица на факинг 35 години. :P

Уште не си е отиден.
Не знаеме што е вистина али Liverpool didn't even put in an offer for Shaq, apparently. Acc to James Pearce.

Не следам фудбалски вести, готова е работата со Жерар?

Уште не си е отиден.
Не знаеме што е вистина али Liverpool didn't even put in an offer for Shaq, apparently. Acc to James Pearce.
Не знам вас како ве учеле, ама летото Јувенташите нас не учеа оти Ди Марцо знае се. :D

За болдот, отиден си е и официјално веќе дури..

Не следам фудбалски вести, готова е работата со Жерар?

Џерард. Да, од Јули во ЛА Галакси.[DOUBLEPOST=1420741513][/DOUBLEPOST]
Не знам вас како ве учеле, ама летото Јувенташите нас не учеа оти Ди Марцо знае се. :D

За болдот, отиден си е и официјално веќе дури..

Нас не учат дека Пирс ни е нумеро уно известувач :)
За болдот, ќе си оди на лето. Сеуште е тука.

Џерард. Да, од Јули во ЛА Галакси.[DOUBLEPOST=1420741513][/DOUBLEPOST]

Нас не учат дека Пирс ни е нумеро уно известувач :)
За болдот, ќе си оди на лето. Сеуште е тука.
Pejo не се прај глуп со сила сеа и ти, знаеш убаво што сакам да кажам. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom