Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Шо бе ? :aplauz:Следиш Бундес ? :)

Недела терминот, 17:30 кога коментираат двајцата српски коментатори на Еуроспорт... Ги обожавам, они да ми коментираат би гледал и Карлинг, значи и Падерборн со Аугсбург да игра у тој термин ја сум пред телевизор..
А и имам некој фетиш за голмани :D

Сусо....Сусо....
Млад е али страшно перспективен. Брзина, дриблинг...
Не ми се верува дека ќе го пуштат на фри, страшно...

Недела терминот, 17:30 кога коментираат двајцата српски коментатори на Еуроспорт... Ги обожавам, они да ми коментираат би гледал и Карлинг, значи и Падерборн со Аугсбург да игра у тој термин ја сум пред телевизор..
А и имам некој фетиш за голмани :D
За Ливерпул се двајцата. Да видиш кога коментираа светско клубско, Челзи кога играше. Се запнаа да се караат за Торес, дали требале да го продадат, па после дали Бенитез со право го избркале. Цела утакмица за тоа си збореа :D

OFFICIAL line-up vs. Sassuolo (4-3-3): Lopez; Rami, Alex, Zapata, De Sciglio; Poli, Essien, Montolivo (C); Bonaventura, Menez, El Shaarawy

Milan’s bench: Abbiati, Agazzi, De Santis, Zaccardo, Albertazzi, Abate, Muntari, Saponara, Mastour, Cerci, Niang, Pazzini

не знам дали да пукнам едно иљадарче на милан онака празнично :icon_mrgr:
мислам дека ќе дадеме 3 гола, не знам зошто

не знам дали да пукнам едно иљадарче на милан онака празнично :icon_mrgr:
мислам дека ќе дадеме 3 гола, не знам зошто
Лани Милан точно на Бадник беше 1-1 3+ против Аталанта. :pipi:

Најдов еден таму од Live Channels, DiGi Sport1 Online, не е многу добар, ама врши работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom