- Член од
- 17 септември 2014
- Мислења
- 54
- Поени од реакции
- 6
да ве прашам нешто, можам ли да сменам и ако сменам windows xp во windows 7, а компјутеров има RAM 448mb, ќе ми заглавува ли? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не тролаш нешто?да ве прашам нешто, можам ли да сменам и ако сменам windows xp во windows 7, а компјутеров има RAM 448mb, ќе ми заглавува ли?![]()
Да!да ве прашам нешто, можам ли да сменам и ако сменам windows xp во windows 7, а компјутеров има RAM 448mb, ќе ми заглавува ли?![]()
Како да исклучам да се јавува прозорчево![]()
Bez polnac ista prica..otvoriv hardot sto da vidam..malku izvlecen bese..dali po pat sum go cuknal nekako se izvlekol od lezisteto..na pola...go vmetnav ubavo Sega palam I ne mi dava veke boot failed..no se blokira na windows is starting ili stoi samo crno... Da probam I ramot Sega da vadam ili NE.....Извади батерија, пробај само на полнач да го стартуваш. Ако не бива извади рам пушти го без него, трена да дава некаков бип звук, и да нема слика. Гаси враќај рам пушти го пак
Пробај Safe mode, држи F8 на вклучување. За секој случај префрли тогаш на друга партиција нешто важно. Обично слики и документи и рестарт. Ако не подигне, направи Repair со двд за инсталација. Ако немаш ништо важно, форматирај, не губи време.Bez polnac ista prica..otvoriv hardot sto da vidam..malku izvlecen bese..dali po pat sum go cuknal nekako se izvlekol od lezisteto..na pola...go vmetnav ubavo Sega palam I ne mi dava veke boot failed..no se blokira na windows is starting ili stoi samo crno... Da probam I ramot Sega da vadam ili NE.....
Пробај фирматирај го.наново и надевај се да не е рокнат хардот.Bez polnac ista prica..otvoriv hardot sto da vidam..malku izvlecen bese..dali po pat sum go cuknal nekako se izvlekol od lezisteto..na pola...go vmetnav ubavo Sega palam I ne mi dava veke boot failed..no se blokira na windows is starting ili stoi samo crno... Da probam I ramot Sega da vadam ili NE.....
Nejke so f8 dava boot failed...i blokira...inaku na dve particii e.. Na c windowsot na d dok I sliki...znaci da baram instalaciono da proban repair... U vtoriot slucaj ako mu davam format moze vtorata particija da se zacuva taka.... Znaci se na se mi se vrati nadezta deja NE crknal hard diskot.. Na d: Imam dosta sliki dokumenti..da NE GI gubam zatoa......Пробај Safe mode, држи F8 на вклучување. За секој случај префрли тогаш на друга партиција нешто важно. Обично слики и документи и рестарт. Ако не подигне, направи Repair со двд за инсталација. Ако немаш ништо важно, форматирај, не губи време.
Нема ништо да и правиш на таа партиција. Си одбираш C, или ВТОРА партиција, таа под System (ако си на 7ца е 100MB, на 8ца е 350MB, слободно форматирај ги, ама НЕ БРИШИ).Nejke so f8 dava boot failed...i blokira...inaku na dve particii e.. Na c windowsot na d dok I sliki...znaci da baram instalaciono da proban repair... U vtoriot slucaj ako mu davam format moze vtorata particija da se zacuva taka.... Znaci se na se mi se vrati nadezta deja NE crknal hard diskot.. Na d: Imam dosta sliki dokumenti..da NE GI gubam zatoa......
me faka strav iskreno..imam formatirano staticni pc-a ..lap top na sestrami no se so piratski softveri I bez vazni podatoci na niv...aj ke vidam prvin da najdam instalaciono... U planina sum na rabota turisticko nesto nema ni servis ni prodavnici za elektrotehnika.... Ke Te konsultiram ako dojde do Toa...drug pls mi e da Zeman tablet pa za dva meseca u mk u anhoch na servis......Нема ништо да и правиш на таа партиција. Си одбираш C, или ВТОРА партиција, таа под System (ако си на 7ца е 100MB, на 8ца е 350MB, слободно форматирај ги, ама НЕ БРИШИ).
Вака изгледа
Прегледај го приврзокот 111149
Кај тебе сигурно се други бројки. Првата Reserved самото инсталирање ја прави. Слободно кликни ја и форматирај. Втората е C и оваа можеш слободно да ја форматираш. Третата е D и не ја чепкај. Пред да продолжиш, обележи ја Partition 2!!!
Слободно викајme faka strav iskreno..imam formatirano staticni pc-a ..lap top na sestrami no se so piratski softveri I bez vazni podatoci na niv...aj ke vidam prvin da najdam instalaciono... U planina sum na rabota turisticko nesto nema ni servis ni prodavnici za elektrotehnika.... Ke Te konsultiram ako dojde do Toa...drug pls mi e da Zeman tablet pa za dva meseca u mk u anhoch na servis......
Постои начин да го "залепам" преводот на филмот? Мислам дека сфативте во која смисла.