Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ептен ме збуни големава понуда на нба...
Огромен валуе им дале на кливленд против мизерните фили дури 1.5? и покрај повредите
Далас би требало да влезе лежерно против нетси кои синоќа одиграа тесен натпревар и изгубија од Мајами,додека Далас убаво ги изротира своите играчи против Кливленд?
Голден Стејт сезонава два пати ги добива Оклахома,со оглед на тоа дека гостите несмеет да си дозволат уште порази ме влече накај 2 со огромен валуе 2.50.. дајте некое мислење

Огромен валуе им дале на кливленд против мизерните фили дури 1.5? и покрај повредите
Далас би требало да влезе лежерно против нетси кои синоќа одиграа тесен натпревар и изгубија од Мајами,додека Далас убаво ги изротира своите играчи против Кливленд?
Голден Стејт сезонава два пати ги добива Оклахома,со оглед на тоа дека гостите несмеет да си дозволат уште порази ме влече накај 2 со огромен валуе 2.50.. дајте некое мислење
Од каде ги гледаш квотите, за да ти кажам што поточно ке претстави value бет?

Bolzano - Znojmo 1 2,55
Валда кке продолжат во исто темпо o_O

27.09.14 EBE Bolzano Znojmo 2 : 4
21.09.14 EBE Znojmo Bolzano 2 : 3
24.02.14 EBE Znojmo Bolzano 4 : 1
26.01.14 EBE Bolzano Znojmo 4 : 0
08.01.14 EBE Bolzano Znojmo 2 : 4
21.12.13 EBE Znojmo Bolzano 1 : 2
07.12.13 EBE Znojmo Bolzano 5 : 2
30.11.13 EBE Bolzano Znojmo 3 : 2

Последно уредено:
Од каде ги гледаш квотите, за да ти кажам што поточно ке претстави value бет?
Бет сити... вчера беше 2.5 за Оклахома,сеа паднат е коеф на 2.36 и најверојатно уште ќе паѓа.. спортлајф 2.15

смеат или не смеат ова е НБА најакиот баскет се игра овде и тоа во доста напорен распоред...........јас би го играл Дурант на која и да е граница поставена од кладилницата(ако е 28.5 како што некој напомена лупај слободно колку пари сакаш)

ЕДИТ Дурант 28.5+
Вестбрук 27.5 -
Д.Росе 16.5+

(првите двајца 90% влегуваат како што кажав)

Бет сити... вчера беше 2.5 за Оклахома,сеа паднат е коеф на 2.36 и најверојатно уште ќе паѓа.. спортлајф 2.15
СпортЛајф имаат отсекогаш најниски коефициенти, дали се работи за фудбал, кошарка или било кој спорт. Едноставно ги отпишувам од мојата листа на кладилници.
А еве и мојата понуда за тебе (value bet):
Philadelphia - Cleveland 2 (1,42)
New Orleans - Washington 2 (2,27)
Brooklyn - Dallas 2 (1,40)

:pos::pos::pos::pos::pos:

Пушти ми ги во порака. Од каде јас да знам дали се прави лесно или тешко, филозофија дипломирав, не информатика.:)
Па и јас мислев дека е тешко ама вујко ти Гугл ми помогна (y)

Дечки некој предлози за +/- поени Нба или тотал утакмица или тотал екипи?

И за хокеј исто е така
Пример минус 5.5 ако пишиш и ако паднат 6 гола те паѓа?

Дечки некој предлози за +/- поени Нба или тотал утакмица или тотал екипи?
Besiktas - Anadolu Efes - h2 (1.90) -3.5
od mene ja imas ova pisija vo 6 pocvi nema da se kaesh :)

eve ti ako ne ja stignes ta uste edna:
Portland - Los Angeles Lakers - h1 (1.90)

Eve ti uste eden hokej i krckaj si vecer :)
Bolzano - Znojmo 1 2,55 koff

I uste eden igrac :D
Waiters (Clevland) over 12,5 (1.90)
Biraj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom