Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За 30 погодени по ред имаш 300 евра на Скрил, ако не си ја подигнеш наградата на 20. Мора да стои тоа ограничување.

Чек, чек - 20 пара по ред со квоти меѓу 1.10 и 1.60 дека НЕМА да дадат повеќе од 3 гола (тимот или вкупно 3+ да биде) ?

Чек, чек - 20 пара по ред со квоти меѓу 1.10 и 1.60 дека НЕМА да дадат повеќе од 3 гола (тимот или вкупно 3+ да биде) ?

Фаворитот не смее да даде повеќе од 3 гола. Квотите се за конечен тип, од тие натпревари треба да се одбере.

Ако промашам првите два пати, а потоа погодам 20 со ред, следува ли награда? Или мора од старт да си точен :D

9 е бројот до кој ќе стигнат повеќето :D
Може и до 13-14 некој да дотурка максимум :motorce:

Ако промашам првите два пати, а потоа погодам 20 со ред, следува ли награда? Или мора од старт да си точен :D

Следува. Секогаш кога ќе промашиш се ресетира низот и почнуваш од 0.

Последно уредено:
@Ставрогин Кога почнуваме, од утре или денес? И друго, може повторување на типовите со другите членови?

@Стaврoгин 18:30 Xanthi-Panthrakikos za 1 e 1,55 немa теoретскa шaнсa Xanthi 4 гoлa дa дaј[DOUBLEPOST=1420458780][/DOUBLEPOST]Абе кaкo се тaгнувa?

Кога почнуваме, од утре или денес?

Ајде од утре, да видам колку ќе има заинтересирани, за да можам да водам евиденција. И ќе мора некое правило за неповторување на типовите да се воведе. Знам дека не е многу фер, ама не ми вредат исти типови повторени неколку пати.[DOUBLEPOST=1420458884][/DOUBLEPOST]
@Стaврoгин 18:30 Xanthi-Panthrakikos za 1 e 1,55 немa теoретскa шaнсa Xanthi 4 гoлa дa дaј[DOUBLEPOST=1420458780][/DOUBLEPOST]Абе кaкo се тaгнувa?

Ајде од утре ќе биде, макар што овој тип ќе ти го важам, како знак на добра воља. Ве молам другите да не постирате типови од денес.

Следува. Секогаш кога ќе промашиш се ресетира низот и почнуваш од 0.
Нема шанси некој да погоди 20 утакмици по ред, цел живот играат спортска и пак се залажуваат по финтици :D

@Ставрогин Зголеми го бројот на натпревари, сабота и недела има еден куп утакмици, штета ќе биде да не се искористат.
Ајде ќе размислам до утре за ова, па ќе ги финализираме правилата.[DOUBLEPOST=1420459474][/DOUBLEPOST]
Нема шанси некој да погоди 20 утакмици по ред, цел живот играат спортска и пак се залажуваат по финтици :D

Можеби, но нема и што да изгубат. Учеството во натпреварот е бесплатно. :)

@ilz стискаш мајмунче и го пишуваш никот

@Ставрогин лесно е како боза ова,можеш уште сега да ме исплатиш :ROFLMAO: направи веб страна како што направија пред некое време кога се такмичевме зошто може и да украдеш некој поен :icon_mrgr: а данок ќе ставиш?:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom