- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 874
може бил со краток рок на траењеZnaci mene mi upikale falcifikat, pu jaz'k![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може бил со краток рок на траењеZnaci mene mi upikale falcifikat, pu jaz'k![]()
Гледаш како уште у старт направи фина дистинкција меѓу мене(директен) и boki-skk(индиректен) а и двајцата со иста цел. Пак идеш у иста насока и пак ќе се заебеш како минатиот пат.Znaci mene mi upikale falcifikat, pu jaz'k![]()
Мене не ме мешајГледаш како уште у старт направи фина дистинкција меѓу мене(директен) и boki-skk(индиректен) а и двајцата со иста цел. Пак идеш у иста насока и пак ќе се заебеш како минатиот пат.![]()
Не те мешам де ти си принцот од бајкитеМене не ме мешај![]()
твојата филозофија можеби ти мислиш дека така функционира,но јас не го делам истото мислење...Не те мешам де ти си принцот од бајките![]()
Гледаш како уште у старт направи фина дистинкција меѓу мене(директен) и boki-skk(индиректен) а и двајцата со иста цел. Пак идеш у иста насока и пак ќе се заебеш како минатиот пат.![]()
12а шо години си ако не е тајна?![]()
ахахахха12
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Па да де не дека и ја имам 12ахахахха![]()
до марија беше прашањето.... али како и да е, мал си и не сум буљаш![]()
Haahhahaha tata mata sum za kujna, ne mora da me sakash, kje ti napraam usluga, za jadenje i voda covek ne se odbivaMarija дојди ја ке те сакам само готви ми и, готвењето повеќе на месо да биде домакинско и ке бидеш сакана
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk