Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci mene mi upikale falcifikat, pu jaz'k :)
Гледаш како уште у старт направи фина дистинкција меѓу мене(директен) и boki-skk(индиректен) а и двајцата со иста цел. Пак идеш у иста насока и пак ќе се заебеш како минатиот пат. :LOL:

Гледаш како уште у старт направи фина дистинкција меѓу мене(директен) и boki-skk(индиректен) а и двајцата со иста цел. Пак идеш у иста насока и пак ќе се заебеш како минатиот пат. :LOL:
Мене не ме мешај:)

Zivi i zdravi ;)

Marija дојди ја ке те сакам само готви ми и, готвењето повеќе на месо да биде домакинско и ке бидеш сакана

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Marija дојди ја ке те сакам само готви ми и, готвењето повеќе на месо да биде домакинско и ке бидеш сакана

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Haahhahaha tata mata sum za kujna, ne mora da me sakash, kje ti napraam usluga, za jadenje i voda covek ne se odbiva ;)

se gleda vredna si marija, samo koj znae da te ceni, zal e da ispustas vakva ubavica od raka ;) ;)

И сеа шо праиме??? Се затупив у другарка ми коjа ми кажуваше во мегувреме коj и бил симпатиjа ова она, а jaс се праев ко да не ме интересира за да запримети дека jа сакам повеке од другарка и сега дозна дека сакам нешо повеке да бидеме, али финтата е што не кажува дали сака или не нешто се двоуми и така jа нема нешто последниве 3 дена да се jави или да пиши, а пред тоа нон стоп се слушавме, чаре што да правам, нешо као следен потег што да направам, ептен jа засакав нек си ибе...фала...

Epa, javi i se ti. Cim vekje doznala, toa e, isteraj do kraj, t.e. bidi maz do kraj :) muabeot opishten vo stilot sho praish... da ne se isplashi, ok ne forsiram nishto ali finobe da znaesh.. i cekaj povratna. Ako e ok kje znaesh, pa prodolzi sho praish u cetvrtok ajde da odime vamu tamu, ako ne izmisluvash nesho od tipot, ok moram da odam me ceka Petre imame nesho rabota i batali ja. Treto spored mene nema. Hrabro :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom