Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сликано е на брзинка, Битола широк сокак полно луѓе шетаат наоколу тој седи на гранит на минус неколку степени со голи нозе и немав време да наместам сцена поставам светла, да му кажам како да се сврти да одберам од која страна да го сликам....ептен ми беше ќеиф на последниов натпревар да учествувам, али темата воопшто не ми се допадна, а и знаев дека ќе бидат вакви пријавените слики. лампиони, дедо мразовци и снешковци. освен сликите на тото и лет, кои што освен идеата, сликите како слики не ми се допаѓаат како се направени. лет си можел сто пати подобро да сликнеш, не дека не те бива, сликава изглеа ко да си штракнал онака на брзинка и ајт у пм. мислам...цела слика е искривена, се криеше?
одбивам да гласам! не ми се свиѓа ништо...
сликано е на брзинка, Битола широк сокак полно луѓе шетаат наоколу тој седи на гранит на минус неколку степени со голи нозе и немав време да наместам сцена поставам светла, да му кажам како да се сврти да одберам од која страна да го сликам....
му оставив некој денар во кутијата се одалечив малце, чучнав, и го сликав и заминав.
Не беше фото сесија
знамНе ти требаат светла, местење, фото сесии за добра слика![]()
Чек бе да не спиштат од штабот и ми дојсат 2 автобуси на темата да изгласаат некој нивен[DOUBLEPOST=1420412782][/DOUBLEPOST]Победив!Честитки @Let 3![]()