НАТПРЕВАР #23 - тема НОВА ГОДИНА - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за:

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја знам - намирисав.

ептен ми беше ќеиф на последниов натпревар да учествувам, али темата воопшто не ми се допадна, а и знаев дека ќе бидат вакви пријавените слики. лампиони, дедо мразовци и снешковци. освен сликите на тото и лет, кои што освен идеата, сликите како слики не ми се допаѓаат како се направени. лет си можел сто пати подобро да сликнеш, не дека не те бива, сликава изглеа ко да си штракнал онака на брзинка и ајт у пм. мислам...цела слика е искривена, се криеше?

одбивам да гласам! не ми се свиѓа ништо...

ептен ми беше ќеиф на последниов натпревар да учествувам, али темата воопшто не ми се допадна, а и знаев дека ќе бидат вакви пријавените слики. лампиони, дедо мразовци и снешковци. освен сликите на тото и лет, кои што освен идеата, сликите како слики не ми се допаѓаат како се направени. лет си можел сто пати подобро да сликнеш, не дека не те бива, сликава изглеа ко да си штракнал онака на брзинка и ајт у пм. мислам...цела слика е искривена, се криеше?

одбивам да гласам! не ми се свиѓа ништо...
сликано е на брзинка, Битола широк сокак полно луѓе шетаат наоколу тој седи на гранит на минус неколку степени со голи нозе и немав време да наместам сцена поставам светла, да му кажам како да се сврти да одберам од која страна да го сликам....
му оставив некој денар во кутијата се одалечив малце, чучнав, и го сликав и заминав.
Не беше фото сесија

сликано е на брзинка, Битола широк сокак полно луѓе шетаат наоколу тој седи на гранит на минус неколку степени со голи нозе и немав време да наместам сцена поставам светла, да му кажам како да се сврти да одберам од која страна да го сликам....
му оставив некој денар во кутијата се одалечив малце, чучнав, и го сликав и заминав.
Не беше фото сесија

Не ти требаат светла, местење, фото сесии за добра слика ;)

Помозите народе,дај еден динар дајте и со испружена рака е од 8.00 до 16 ч.
секој ден околу Зелен пазар,а стој само или оди,не седнува,секој го знае-слушнал.
најчесто е и пред новиот Рамстор на Ул.11 октомври. Стварно сиромашен поштен просјак.
Има оштетување на двете нозе и на рацете,оди се со потпирач.
Но знам и такви кој ги соблекуваат чевлите ги кријат во грмушките и седнуват да просат.
Потоа се разбира ракија и свински врат,леб или млеко никако. Но знаат понекогаш и ќутек да јадат пред црквите веќе ги научија, но баш тогаш многу-многу пари собираат.
Значи има многу посиромашни лица од овие просјаци-самостални што се на улица.
---
И не верувам дека овој баш нема чевли за да облече,па еве и кога би му дале денес еден пар убави зимски чевли тој утре пак бос ќе излезе на плочките.
Но сега гласаме за убава фотка, па сепак таа е најубава.(баш поради ТОЈ)

Гласам за К.Г. алиас @Let 3
Инаку човекот (тој што проси) вистина е болен не е од тие што глумат за после да ги трошат парите на сендвичи, лепак или на бинго :-o
p.s.@Acid oти нема опција од Tapatalk да се гласа на анкетите?!

Чек бе да не спиштат од штабот и ми дојсат 2 автобуси на темата да изгласаат некој нивен[DOUBLEPOST=1420412782][/DOUBLEPOST]Победив!
и сега вака возбуден (и жежок) ќе поставам прва тема во Новата година

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom