Дали 2015 ќе биде подобра?

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување

Дали 2015 ќе биде подобра од 2014?

• Вкупно гласачи
    125
  • Гласањето е завршено на .
Па во смисла во која што е поставено прашањето во анкетата од Брима Галуп спроведено во над 60 земји во светот. Значи ти доаѓаат и те прашуваат дали си ти bucio среќен и дали очекуваш 2015 да биде подобра за тебе?[DOUBLEPOST=1420041268][/DOUBLEPOST]
Заебано ти е тоа, они во група одат па може тебе да ти го расцветаат гзот. Just sayin'

Mене ме интересира, од кога ти се покакаа на темата и ти кажаа што мислат за среќата во Македонија, како си го рационализираш ова?

Сите на Кајгана се Соросоиди, комуњари, СДСМовци, Марсовци? Како си го објасуваш ова? Покрај толку многу среќа ти налета на 30-40 несреќни? Или се среќни ама не знаат дека се среќни?

Можеби не го гледаа интервјуту со Гвујо да сфатат колку се среќни.

Mене ме интересира, од кога ти се покакаа на темата и ти кажаа што мислат за среќата во Македонија, како си го рационализираш ова?

Сите на Кајгана се Соросоиди, комуњари, СДСМовци, Марсовци? Како си го објасуваш ова? Покрај толку многу среча ти налета на 30-40 несреќни? Или се среќни ама не знаат дека се среќни?
Не ова е најнормално јас не очекував ни 11 луѓе да стиснат дека очекуваат да биде подобро бидејќи форумите се вообичаено сврталиште на многу луѓе кои се асоцијални и огорчени од животот. Кој смее покрај тебе на приме рда рече луѓе среќен сум. Никој. Одма лепиш етикети навредуваш и тн. Мене ми е насјмешно што ти си замислуваш дека тие 40 што стиснале дека не очекуваат подбро се всушност репрезент на целокупното расположение во државата. А да и оставам простор некои од тие 40 да се несреќни во љубовта :). Инаку тебе лично ти посакувам среќа и успех во 2015.
Инаку темата не е политичка само те мрзеше да прочиташ два реда...

Ќе биде, како да не биде.
Ќе полагам државен за магистерски (неколку пати), 40% од хронорарот ќе ми оди за мајка македонија мислам поубаво нешто неможе да ми се случи, ни мене ни светов.

2014 фукц ју 2015 рулз!

Не ова е најнормално јас не очекував ни 11 луѓе да стиснат дека очекуваат да биде подобро бидејќи форумите се вообичаено сврталиште на многу луѓе кои се асоцијални и огорчени од животот. Кој смее покрај тебе на приме рда рече луѓе среќен сум. Никој. Одма лепиш етикети навредуваш и тн. Мене ми е насјмешно што ти си замислуваш дека тие 40 што стиснале дека не очекуваат подбро се всушност репрезент на целокупното расположение во државата. А да и оставам простор некои од тие 40 да се несреќни во љубовта :). Инаку тебе лично ти посакувам среќа и успех во 2015.
Инаку темата не е политичка само те мрзеше да прочиташ два реда...

А ха, значи на форумите висат воглавно несреќни луќе. :lolzz: И 40 не се доволен статистички примерок. Се е јасно. Ти си еден од оние ликови кој ако некој од власта му се моча на главата ќе тврди дека врне дожд.

А ха, значи на форумите висат воглавно несреќни луќе. :lolzz: И 40 не се доволно статистички примерок. Се е јасно.
Првото не сум го рекол. Второто е точно. А иначе за јасно, јасно е све одамна. Се спремаш за НГ патем или немаш пари?

Првото не сум го рекол. Второто е точно. А иначе за јасно, јасно е све одамна. Се спремаш за НГ патем или немаш пари?

Се позајмив од еден пријател запослен во администрација, па ќе одам на плоштад и едно зидарско ќе се напијам. Во здравје на оваа несреќна земја и на овие кутри луѓе на кои мајката им ја ебавте.

... Во здравје на оваа несреќна земја и на овие кутри луѓе на кои мајката им ја ебавте.
За атер нa вистината - не на сите:
EDAEAE0C-0C75-48F4-A2A2-77DEB9F0DB34_w640_s.jpg

Се позајмив од еден пријател запослен во администрација, па ќе одам на плоштад и едно зидарско ќе се напијам. Во здравје на оваа несреќна земја и на овие кутри луѓе на кои мајката им ја ебавте.
Е тоа ми се допаѓа, кај си без скапан денар, со позајмени пари едно пивце ќе пиеш па уште во здравје на другите пиеш. Поштувам![DOUBLEPOST=1420042395][/DOUBLEPOST]
За атер нa вистината - не на сите:
EDAEAE0C-0C75-48F4-A2A2-77DEB9F0DB34_w640_s.jpg
Ова од Ленка ти е?

Е тоа ми се допаѓа, кај си без скапан денар, со позајмени пари едно пивце ќе пиеш па уште во здравје на другите пиеш. Поштувам![DOUBLEPOST=1420042395][/DOUBLEPOST]
Ова од Ленка ти е?

Поштовањето твое ми треба колку дупка во главата.

Ќе биде ако од утре најдете по еден вемеровец и му го истурите мозокот низ гз од мавање.
Да.:(
Успееја да го усерат тоа име, можда за секогаш.

Како и да е. Јас се уште се сметам за таков, па ако некој сака да добие оловно тровање, нека повели.

Иначе денес бев во Рамстoр центар и Џамбо. Видов десетици намрштени луѓе без ќеси во рацете. Тажна траорна атмосфера...NOT. У ебаната цвеќара морав да чекам 45 минути, се раскупувале мислиш се ближи судниот ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom